Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen festhetem magam?

13 évesen festhetem magam?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és hétköznap suli elött kihúzom a szemem. Szempillaspirált csak alkalmakkor.(farsang, szülinap...) Ez túl korai még, vagy nyugottan csináljam?
2010. febr. 14. 15:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem érted a lényeget! A sminkelés olyan felnőttes dolog. Na és mit üzensz vele a fiúkáknak?? Hát pont azt hogy te már nagylány vagy! Ebből mi csapódik le a mákszemnyi kanos agyukban? Hát az hogy meg lehet téged dugni!

De ha te nem akarod, hogy lépten nyomon azért zaklassanak, hogy melyikőjüknek sikerül rád másznia, akkor nem sminkeled magad!

13 évesen, ha a lány még nem elég felnőtt ilyenhez akkorjobb ha nem zaklatják ilyennel. Ő pedig jobban teszi, ha nem ad férreérthető jeleket!

2010. febr. 15. 00:32
 12/21 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok.

a felnőtteket is meglehet dugni,akkor Ők se sminkeljék Magunkat?

aki akarja sminkelje magát,de csak akkor ha jól áll az amit magára ken,ne legyen nevetséges..

2010. febr. 15. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:
a felnőtteket sem mindet lehet megdugni*
2010. febr. 15. 15:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Végülis egy 13 éves csajt is meg lehet, de itt nem az a kérdés hogy lehet-e vagy sem, hanem hogy teljesen más, ha egy felnőttre nyomulnak mintha egy gyerekre.
2010. febr. 15. 22:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Jézusom! Én csak épp hogy kihúzom a szemem, alig látszik, erre mindenki azzal jön hogy egy ribanc vagyok. Meg hogy meg akarrnak dugni. (ha ti csak erre tudtok gondolni......)
2010. febr. 16. 17:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Jajj, dehogy gondolná bárki értelmes ember is hogy rib@nc lennél!!! Miért mondasz ilyeneket??

A szexről pedig csak elméleti síkon beszéltünk.

Tudod a fiúk a lányok tekintetében mindig gondolnak a szexre! Ha alkalmuk nyílik rá akkor pedig bepróbálkoznak. Én csak azt mondom, hogyha fested magad (ami nem csak egy szemkihúzás) akkor olyan jelet küldesz a fiúk felé, hogy felnőttebb vagy mint a korod mutatja, ez pedig a számukra azt jelenti hogy jobb eséllyel próbálkozhatnak. Mármint ők ezt fogják gondolni, így többet is fognak irányodba érdeklődni, ami neked lehet hogy zaklatásnak fog tűnni, ugyanis a te értékrended még egyáltalán nem szexközpontú, ellentétben a legtöbb fiúéval.

Csak ennyit akartunk mondani.

Isten ments hogy bárminek is tituláljunk téged!

Szerintem szép ha egy lány szeme ki van húzva, de arra vigyázz hogy ha komolyabban fested magad akkor inkább nagylányként fognak veled bánni, és ez nem biztos hogy neked tetszeni fog. Persze ez sem szentírás.

2010. febr. 16. 17:45
 17/21 anonim ***** válasza:

na tehat,megegyszer:D ha nem nevetseges a sminked,meg jol all..stb

akkor hiaba neznek konnyunek meg ribancnak ha utana szex teren visszautasitod Oket,es latjak,hogy normalis vagy..

2010. febr. 17. 16:23
 18/21 anonim ***** válasza:

hagyd öket egyáltalán nem ribancos!!! Söt idösebbnek is látszódhatsz a korodnál:) az a lényeg, hogy neked tetsszen. Én is 13 voltam mikor elkezdtem magam eröteljesen sminkelni. Ezalatt értem azt, hogy: kiszedtem az összes szemöldököm és magamnak rajzoltam minden nap, fekete szemceruza, barna szemhéjpúder és fekete szempillaspirál. Ja és elsö köldökpiercingemet is akkor csináltattam. Sok osztálytársam irigységböl csesztetett az elején de hamar abbahagyták. A ribi dologról meg csak annyit, hogy senkinek eszébe sem jutott, általában 18 évesnek néztek (persze gondolom olyan arckarakter is kell hozzá), a fiúknak igenis tetszettem, egyik sem próbált sem beszólni, sem lefektetni. Össze is jöttem életem elsö szerelmével és szex nélkül együtt voltunk másfél évig. Szóval én csak bátorítalak:) még akkoris ha semmi különös célod nincs vele csak hogy magadnak tetsszél. Sok sikert!

22/L

2010. febr. 18. 18:12
 19/21 anonim ***** válasza:

tegnap 18:12

Nem tudom, honnan veszed hogy bármilyen összefügést próbáltunk volna belemagyarázni a ribizés, és a sminkelés között!!!

Amúgy meg a szemöldököt teljesen ne szedd ki! Az úgy csúnya lenne. Ha csak igazítod akkor még kihúzni sem kell.

2010. febr. 19. 15:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csináld, teljesen normális.
2010. febr. 20. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!