14 évesen fekete körömlakk fiunak? Hello.14 évesen festhetem a körmömet feketére? Ha az nekem tetszik, megy a stílusomhoz (minden ruhám fekete és szürke és rock zenét hallgatok)
Szia.
Hát én is rockot hallgatok, de életbe nem festettem a körmöm, pedig én lány vagyok. És nekem is majdnem minden ruhám fekete... :)
Festeni festheted, de fiúként érdekes (soha nem fogom megérteni mire jó). És igen ezt valószínű többen meg is fogják jegyezni.
14 évesen még lányként is beszólnának a suliban, mert tiltja a házirend, stb.
Fiúként pedig megkapnád mindenkitől az oltást, na meg ne csodálkozz, ha homokosnak gondolnak majd. Ha ez zavarna, akkor inkább ne csináld.
Amúgy se. Ha híres rocksztár leszel, a színpadra oké, ott nem zavar egy pasin se a smink, se a körömlakk, az alakítás része. De egy nyamvadt kisfiún... ne haragudj, de nevetséges. :D Megjegyzem a körömfestés nem annyira rockeres, mint emós, esetleg darkos, ha már.
Hallod ne tedd. A rendes rockerek ilyen kis b*zi emonak fognak tartani. Egy fiú ne fesse a körmeit, még akkor sem ha rocker vagy metál arcnak tartja magát.
Egy rocker lány
ezt inkább az emósok szokták
egyébként szerintem nem ciki.
de ha csak azért fested mert illik a stílusodhoz akkor inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!