Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tetszik ez a lakk? És...

Hogy tetszik ez a lakk? És milyen színnek mondanád? (link lejjebb)

Figyelt kérdés

Én pezsgőnek, de barátnőm szerint inkább aranyba hajló bronzos vagy nem is tudom...

[link]

2013. máj. 5. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
kép alapján én barnának mondanám. de az a baj hogy nem túl jó ez a kép minőség.
2013. máj. 5. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem barnás, de természetes fényben, élőben lehet, hogy tök mást mutat, szóval nehéz megállapítani. :)
2013. máj. 5. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
bronz
2013. máj. 5. 22:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, fény is döntő. Üvegében olyan... aranyba hajló krémszín, ezüstös fénnyel vagy nem is tudom. De nem olyan sárga mint az arany. Szépnek szép. Legalábbis nekem tetszik. :)
2013. máj. 6. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is bronzosnak mondanám inkább. Volt ilyen színű lakkom, Flormar márkájú volt, sajnos nagyon nem volt tartós, így nem szerettem. De a szín maga jó.
2013. máj. 6. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves 5!

Én ezt eurósban vettem pöttöm kis üvegben adják és 2 db kerül 290,-be. De ami fura 2 rétegben csodásan fed, szép széles, normális ecsete van és 5-6 napig épp csak a vége kopott fedőlakk nélkül. Azt hiszem rose nails de nem biztos, most nem jut eszembe a márkája, s megnézni se tudom, mert barátnőmnél van kölcsönben.

2013. máj. 7. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!