Tetszik neked mikor a gyűrűs újj más színűre van lakkozva?
Figyelt kérdés
és milyen színűek legyenek? pl. a rózsaszín és a tengerészkék megy együtt? vagy a sárga és a lila?2012. nov. 9. 16:56
2/8 anonim válasza:
Az a koncepció tetszik,hogy a gyűrűs ujj más,de az,hogy ennyire kontrasztos szín,az már nem. Én mondjuk egy szín különböző árnyalataival szoktam variálni vagy valami speciális fedőlakkal,kövekkel,egyéb díszítéssel.
3/8 anonim válasza:
Próbáltam ilyenre csinálni a körmöm, de nekem nem tetszik. Még úgy sem jött be, hogy a gyűrűs ujjat csillámosra, a többit mattra festettem ugyanazzal a színnel. Én maradok az egyszínűnél, illetve a gyűrűs ujjra rakott körömmatricánál.
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Mostanában csak ìgy festem a körmeimet. Abban viszont egyetértek az előttem szòlòval h az nem szép ha nagyon elüt a két szín egymàstòl én mindig egy szin különböző árnyalatait használom vagy min ugyanolyan szìnű csak a gyűrűs még csillámot is kap.:)
8/8 anonim válasza:
A kepek kozul az utolso az tetszik. Olyqn mwr nekem is volt. Csak forditott szinekkel.:)
Egyebkent en is hasonlo szin arnyalatot szoktam w gyursre meg vmi csillamos fedolakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!