Túl rövid lett a hajam, és nem tetszik, mit tegyek? A fodrász nagyon durván rövidre vágta a hajam, semmilyen zselé illetve hab, lakk tüsire nem fogja meg, de ha lelapul, úgy nézek ki, mint Pistike. Hogyan hordjam a hajam? Varrassak fel?
Sztem ne varrass fel, nem éri meg, legalábbis én biztos nem adnék rá annyi pénzt.
Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de mindkét esetben az a legésszerűbb megoldás, ha elhiszed, hogy nem is olyan rossz. Egy picit beszéld be magadnak. Egyébként ez a helyzet hamar megoldódik, mert a haj gyorsan nő. Annyira biztos, hogy a zselé megfogja. Az ilyesmire szokták mondani, hogy "automatikusan megoldódik".
Lány:D
Az a baj, hogy a 3ezer Ft-os zselé se akarja megfogni a hajamat, ugyanis amikor hosszú volt, szögegyenes volt, és röviden meg göndörödik (ez hosszúban dauerral se ment) és valami rettenetes....:S
Előző vagyok.. akkor nem is nézne ki jól a póthaj mert nagyon feltűnő lenne, hogy fent 5cm alatta meg hosszú.
Mekkora volt eredetileg a hajad?
Váll alá ért...Sírógörcs határon vagyok...
Nekem már az is jó, ha esetleg tudtok olyan fodrászt, aki normális rövid hajat tud vágni, nem pedig Pistikéset...
Hát én csak 2 olyan embert tudnék akit Te is ismersz tuti, Zsidro és Hajas... bár ők azért nem 3000-ért vágnak...
Nagyon sajnálom a hajad:( Bírd ki ezt a hónapot, utána nő 1-2 cm-t és sokkal könnyebb kezelni. Addig próbáld meg valamivel feldobni.. csat (én diszkrétpillangós csatot raktam bele, teljesen feldobta) vagy hajráf ilyesmi. Vagy nem a Te stílusod?
A hajpánt tök vicces benne, mert elöl lenyalja, hátul meg össze-vissza áll...
Borzalmas...De valahogy kibekkelem, mert ZSidró nekem még egyszer nem nyúl a hajamhoz, 2 éve elcseszte:D
Jó lett amikor kijöttem, de otthon teljesen kezelhetetlen volt.
Nem tudod esetleg, hol kapható? Megpróbálom, hátha:)
köszi a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!