Túl rövid lett a hajam, és nem tetszik, mit tegyek? A fodrász nagyon durván rövidre vágta a hajam, semmilyen zselé illetve hab, lakk tüsire nem fogja meg, de ha lelapul, úgy nézek ki, mint Pistike. Hogyan hordjam a hajam? Varrassak fel?
Szia!
Waxot próbáltad már? Azzal jó kis tüsiket lehet csinálni.. Nekem most csak egy ponton rövid a hajam (kis pukli a fejem tetején:D), azt eleve hajmosás után hajhab, zselé, fejjel lefelé szárítás kefével, hogy jól szálljon és formája legyen, aztán wax és hajlakk!
Próbáld ki hátha!
hello! egyuttérzek veled :)Nekem kb 3 honapja cseszte el ugyanigy a fodràsz. Bàr mindig is rovid(ebb) hajam volt, elmentem, hogy hello, rovid, de NOIES frizuràt szeretnék, sot, vittem egy képet a Vic Beckham hajàrol, na ilyet kérnék..Amikor végzett, azt hittem elàjulok, kb olyan lettem mint Te ( ha nem rosszabb), a férjem jott értem, meglàtott, eskuszom, egy féloràt rohogott!!!
Mivel ideje volt màr a szinét felfrissiteni ( feketére festem), màsnap befestettem , na azzal màr egy fokkal jobb lett, meg szàritàs utàn (extra adag hajhab ugye, a beton vàltozatbol) ahogy tudtam, tupiroztam, zseléztem.
Naponta dupla adag vitaminokat kapkodtam. Ennyit tudtam megtenni annak érdekében, hogy ne ijesztgessem a kisgyerekeket. Ami vigasztalt, hogy tényleg csak én làttam magam ilyen fertelmesen rondànak, mert direkt elmentunk egy nagy hipermarketbe, és a kutya nem nézett ràm. Szerencsére alapjàratban gyorsan no a hajam, igy kb màsfél honap kellett ahhoz, hogy emberi formàm legyen...Szoval: turelem!! :)
Jesszus, de sajnállak.... De hogy jutott eszedbe ilyen rövidre vágatni a vállig érő hajadat? Vagy mi volt az eredeti elképzelés?
Amúgy a fejbőr masszázst ajánlom neked. Serkenti a vérkeringést, így gyorsabban nő majd a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!