Túl rövid lett a hajam, és nem tetszik, mit tegyek? A fodrász nagyon durván rövidre vágta a hajam, semmilyen zselé illetve hab, lakk tüsire nem fogja meg, de ha lelapul, úgy nézek ki, mint Pistike. Hogyan hordjam a hajam? Varrassak fel?
Figyelt kérdés
Rettenetesen nem tetszik,frusztrál, nagyon nem érzem jól magam vele:S2009. máj. 22. 22:36
21/33 anonim válasza:
Én azért kerestem fel ezt a kérdés mert ma ugyan így jártam. Vállamtól egy kicsit tovább ért. Le akartam a vállamig vágatni (anyu erőltette). Erre a fodrász levágyta a nyakamig ha tükörbe nézek amit alig merek majdnem elbőgöm magam. Nagyon rossz. Olyan ronda lettem mint a bűn.
22/33 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, a fodrászom épp tegnap csinált bilit a fejemből. Igazából én is imádom a rövid hajat, és nagyon sokáig az is volt, de egy ideje már növesztettem, és most úgy gondoltam, ideje ennek véget vetnem. Elmentem hát a fodrászhoz aki eddig csak jó munkát végzett a hajammal, és a katalógusban rá is mutattam egy frizurára, mert azonnal beleszerettem. Erre a csávó nem full hülyén csinálta meg? Még csak a fazonja sem olyan, hogy zselézni lehessen legalább, vagy valami. És most irtó hülyén érzem magam, alig merek ismerősök elé állni. És én sem tudom, mit tegyek. Legszívesebben megfejelném a fodrászomat és biztos, hogy többé hozzá nem megyek.
23/33 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGINT VÁGATNI AKARJA ANYA!!!!!!!!! KEDDEN 16:45 KOR SZURKOLJATOK NAGYON! KÉRLEK TITEKET! AKKOR MEGINT DURVÁN LEVÁGJA TUTI. MEGINT VÁLLAMIG AKARJUK DE Ő MEGINT ELBA*ZA!!!!!!!!!!!!!! :( KÉRLEK NAGYON SZURKOLJATOK VELEM EGY SORSÚAK!!!!!!
24/33 anonim válasza:
Uh, csak nem cseszi el megint... Az már tényleg durva lenne! De azért szorítok, már csak a tükörképem miatt is -_- Tudod, hogy legalább te érezd jól magad a fejeddel a nyakadon, ha már én nem teszem.
25/33 anonim válasza:
Hát remélem nem cseszi el. De majd fodrászat után olyan 18 körül fejövök és mindent elmondom hogy milyen lett. Köszönöm hogy szurkolsz! 16:45 kor már kezdi a hajmosást aztán jön a kín. Tegnap este megérdeztem anyutól hogy mennyibe kerül a fodrász ő erre: 2 3 ezer. Én erre: 2 3 ezer forint hegy el... a hajam. A csúnya szót nem mondtam ki. xD
26/33 anonim válasza:
Hát igen. Elszúrta! Nem annyira mint tavaly, de lehetett volna jobb is.
27/33 anonim válasza:
Hát, sajnálom... De nézd a jó oldalát! Jövőre még jobb lesz. Ócska vigasz, de több mint a semmi.
28/33 anonim válasza:
Köszi, amúgy csak az nem tetszett ahogy fésülte, de most jó.
29/33 anonim válasza:
Most, megint...
Jövőhét után asszem megint vágatjuk... Az még ok, hogy levágatjuk, de még ritkítani is akar anyám... Eszem megáll, eskü. Mert nekem borzasztó sok hajam van, azért akarja. Már 6 hónapja rágom a fülét, h ne ritkítsa de anyám azt mondja, h de ez így nem egészséges meg minden... Most kajak, a ritkítás milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!