Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó ötlet magamnak műkörmöt...

Jó ötlet magamnak műkörmöt felragasztani? További info lent! ⬇

Figyelt kérdés
Sziasztok. Már kis korom óta rágom a körmömet és le akarok szokni. Pár hónapja már nemis rágtam. Megnövesztettem jó nagyra és elmentem körmöshöz, aki megcsinálta szépen gél lakkal. Akkor nemis rágtam 2-3 hónapig viszont most megint visszaestem. 😟 Az a kérdésem lenne, hogy hülyeség ha veszek a boltban műkörmöt akit ragasztani lehet, csak addig amíg meg nem nő annyira, hogy el tudjak vele menni körmöshöz. Valószínűleg a stresszt én így vezetem le és nem tudom abbahagyni és undorítóan minik. És annyira zavar már de egyszerűen ha hozzányúlok akkor nem tudom abbahagyni!! Valaki??

2017. ápr. 8. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Én nem tartom jó ötletnek, mert ezek a ragasztók roncsolják a körmöt. MIért nem csináltatsz a körmösnél porcelán körmöt? Akkor nem kéne megvárnod míg megnő.
2017. ápr. 8. 14:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát egyrészt ezzel nem nagyon tudna még mit kezdeni. Másrészt szégyellem 😒
2017. ápr. 8. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Nincs olyan rágott köröm, amire ne lehetne építeni.
2017. ápr. 9. 08:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert én amúgy jártam egy körmöshöz és azt mondta, hogy simán felteszi, de közöltem vele az előzményeket, hogy rövid és pici, hogy esetleg úgyis fel tudja e rakni a porcelánt. Erre azt mondta, hogy igen, persze. Majd amikor az egyeztetett időpontra megjelentem, majd megnézte a kezemet, annyit mondott, hogy erre nem tudja feltenni. Kicsit se voltam kiakadva és kicsit se voltam ideges egyébként. Ráadásul már többet biztos, hogy nem megyek hozzá! Le se dolgozza az anyagot normálisan, na meg amúgy férfi, és a bőrt se vágja le normalisan. És nagyon felcseszte az agyamat. Mondjuk még elég kezdő. 😀 Röviden: nem vagyok vele megelégedve, ezért váltok egy jó körmösre! 😀
2017. ápr. 9. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik körmöst...az enyém elejében zseléből épített, még a csutka körmömből is szépséget alkotott. Az hogy nem tudott a tiéddel mit kezdeni, az az ő felkészületlenségét mutatja.
2017. ápr. 9. 13:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Ó, rendben. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Ment a zöld pacsi. 🙂🙂
2017. ápr. 9. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem káros a ragasztó, de egyszerűen ocsmány a ragasztott tippes köröm és nem is tartós.

Mindenképpen keress egy körmöst.

Szerintem kezdetben legyen saját köröm megerősítve zselével és arra gél lakk.Így szépen meg tudod növeszteni (és rágni is nehéz egy zselés körmöt).És ha kicsit nőtt, akkor akár építeni pl porcelánnal.

De amúgy bármilyen csutka kicsi,tövig rágott körömre is tud építeni aki jó szakember.Persze nem hosszú karmokat, de kicsit hosszabbítani tud, aki ért hozzá, jó a szakmájában.

2017. máj. 29. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!