Frufrus lányok, mennyi időt/energiát vesz el tőletek a frufru ápolása és karbantartása?
Dús hullámos hajam van, kb lapockáig érő.
Egyszer eszembe jutott, hogy tök szívesen kipróbálnám a frufrut, meg az arcomhoz jól is állna meg minden, de aztán elvetettem, mert "á, rengeteg ápolást igênyel, türelmem sincs hozzá, stb", de nem igazán tudom kiverni a gondolatot a fejemből.
Akiknek szintên dús és hullámos hajuk van, főleg azok válasza érdekel, de természetesen minden meglátásnak örülnêk!:)
Vagy ilyen hajjal ha frufrum lenne, mindenkêpp kell hajvasaló meg minden szirszar? Vagy ne is reménykedjek hogy elleszek nêlküle?:D
Csak ugye nem szeretnêk egy ilyen projektbe úgy belevágni, hogy nem tudom, mire számítsak.
16/L
Ha tipikus göndör hajú vagy,akkor esélytelen a fufru:D
Ha csak sima hullámos,de inkább egyenes,akkor meg kb semennyi időt nem vesz el.
Persze sok függ a fazontól is.
Nos bár nekem egyenes a hajam és oldalfrufrum van nyilatkoznék!😉
Télen azon kívül hogy néha nehéz elvalásztani a vállig érő hajamból semmi baj nincs vele! Ahogy előző is írta ellenség a szél;víz;izzadás
Nyáron már sokkal több! Felkötnéd a hajad de nem fér bele az egész a copfba izzadsz tőle stb.
De minden bajt félretéve a képeken nagyon jól lehet vele játszani hogy hogy nézzen ki! Mindent összetéve én szeretem a frufrum csak néha kitépném idegemben😅😶😶
Egyébként te szereted a frufrud?😊
Akkor februárban levágattam, de összevissza állt mindig, úgyhogy eltűztem, azóta meg szép csendben visszanőtt.
Se nem szerettem, se nem utáltam, csak volt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!