Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Frufrut szeretnék, de nem...

Frufrut szeretnék, de nem merem bevállalni. Szerintetek gyerekes a frufru?

Figyelt kérdés

Természetetesen egy rendezett, igényes frufrura gondolok. Lekerekitett fazonra gondolok, vagy egyenesre, peldaul:

[link]

[link]

Szögegyenes a hajam, tehat nem gondorodne be, meg semmi. Mit gondoltok? Vonzóbb a frufru nelkuli haj, vagy szavazzak a frufru mellett? Elore is koszonom a valaszaitokat! :)

2017. jan. 17. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, hogy most milyen a hajad igazából, arcformád.
2017. jan. 17. 20:21
 2/11 $$$$$ ***** válasza:

Szerinzem egyes lányoknak nagyon jól áll. :)

16/F

2017. jan. 17. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
ez arcformától függ, meg a hajadtól. például ha kerek arcod van, inkább csak az oldalfrufru állna jól.. vagy ha kevés a hajad, még kevesebb maradni hátul..
2017. jan. 17. 20:50
 4/11 opened paradise ***** válasza:
Én imádtam a frufrus lányokat,szóval senkit se beszélnék le róla.
2017. jan. 17. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Én oldal frufrut vágattam még kicsit zavarja a szemem de mindenki szerint csinos :-)
2017. jan. 18. 08:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Ovális az arcformám, jelenleg egyhosszú, váll alá érő a hajam. Azért nem merem bevállalni, mert sokak szerint gyerekes, ill. kiment a divatból. Igazából azért is szeretném, mert pár hónapja már nagyon szeretnék valamit változtatni a hajamon és frufrum még soha nem volt.
2017. jan. 18. 10:43
 7/11 $$$$$ ***** válasza:
Hat válald be :) . Aztan meg ha nem tetszik levágatod XD :) .
2017. jan. 18. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gyerekes a frufru, nálam inkább komoly, klasszikus és nőies jelzőkkel dominál.

Nekem 6-7 éves koromig volt, utána egy darabig nem, de 10 évesen elkezdtem visszasírni a "kiskori hajamat", így akkor újra vágattam, de 2 nap múlva megbántam.

Most nincsen, de szívesen kipróbálnám. Az a baj vele,hogy bár gyorsan nő a hajam, sok időbe telik,amíg utoléri a hajam többi részének hosszát.

Így neked is azt tudom javasolni,amire most én szeretnék beruházni. Ez pedig nem más, mint egy csatos póthaj a hajszíneddel megegyező színben.

5000 Ft-tól lehet venni, akkor hordod, amikor szeretnéd, így nem kell egy centit sem vágnod a hajadból emiatt.

2017. febr. 9. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem gyerekes, és most pont hogy divatban van, de amúgy se kéne foglalkoznod a többiekkel. viszont ezt a szembelógós frufrut sose értettem, nekem sose tetszett, meg nem is értem, hogy hogy nem zavarja az embereket. nekem amióta az eszemet tudom frufrum van amúgy, de ilyesmi: [link] szerintem ez sokkal szebb :)
2017. febr. 10. 00:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Amióta az eszemet tudom volt frufrum, kiskoromban egyenes, most meg az oldalra fésült de nem hiszem hogy vállalható fejem lenne nélküle főleg hogy a szemembe lógna ahajam. Az hogy divat teljesen mindegy, ha jól áll próbáld ki.
2017. febr. 10. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!