Frufrut szeretnék, de nem merem bevállalni. Szerintetek gyerekes a frufru?
Természetetesen egy rendezett, igényes frufrura gondolok. Lekerekitett fazonra gondolok, vagy egyenesre, peldaul:
Szögegyenes a hajam, tehat nem gondorodne be, meg semmi. Mit gondoltok? Vonzóbb a frufru nelkuli haj, vagy szavazzak a frufru mellett? Elore is koszonom a valaszaitokat! :)
Szerinzem egyes lányoknak nagyon jól áll. :)
16/F
Egyáltalán nem gyerekes a frufru, nálam inkább komoly, klasszikus és nőies jelzőkkel dominál.
Nekem 6-7 éves koromig volt, utána egy darabig nem, de 10 évesen elkezdtem visszasírni a "kiskori hajamat", így akkor újra vágattam, de 2 nap múlva megbántam.
Most nincsen, de szívesen kipróbálnám. Az a baj vele,hogy bár gyorsan nő a hajam, sok időbe telik,amíg utoléri a hajam többi részének hosszát.
Így neked is azt tudom javasolni,amire most én szeretnék beruházni. Ez pedig nem más, mint egy csatos póthaj a hajszíneddel megegyező színben.
5000 Ft-tól lehet venni, akkor hordod, amikor szeretnéd, így nem kell egy centit sem vágnod a hajadból emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!