Frufru vagy nem frufru?
Sziasztok! Nagyon szeretnék frufrut vágatni, de félek, nem állna jól nekem, pedig nagyon vonz a dolog. A hajamról annyit kell tudni, hogy szögegyenes, tehát a frufru nem göndörödne be. Jelenleg váll alá érő, sotetbarna hajam van. Az arcformám ovális. A szemeim kissé húzottak, barnák. Szemoldokomet nem mondanam sem vekonynak, sem vastagnak. Ti mit gondoltok a frufrurol? Szerintetek tud dögös lenni egy frufru? FONTOS lenne!! Elore is koszonom mindenkinek! :)
Btw, ilyesmire gondolok: [link]

A hajam vastagszalu, tehat a tartasaval semmi gond nem lenne. Ismeroseim is szoktak mondani, akinek van, hogy azert van vele macera, de szerintuk megeri. Talan engem azert is vonzana annyira, (mert most jelenleg egyhosszu a hajam) mert igy allandoan piszkalom. Pontosabban allandoan beleturok, oldalra dobom, jobbra dobom stb, es ezert hatrany, mert igy meg hamar zsirosodik. A bortipusomra az jellemzo, hogy telen szaraz, a meleg kozeledtevel pedig normal lesz a borom, tehat abszolut nem zsiros + szerencsere pattanasaim sincsenek amivel bajudtom kene.
Azert is felek bevallalni, mert sokaktol hallottam, hogy a frufru kislanyossa tesz, holott en pont ellenkezoleg szeretnem a hatasat. 18 eves vagyok (leszek pontosabban) es ugy erzem kicsit noiesebb szeretnek lenni, es valamit ez ugy erdekeben valtoztatni szeretnek magamon, es a frufru meg tetszik is!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!