Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajak baseball/fullcap sapihoz...

Hajak baseball/fullcap sapihoz? 16/L

Figyelt kérdés
Milyen hajat tudnátok nekem tanácsolni baseball sapihoz? Vagy ilyen fullcap szerű sapkához. Fordítva szoktam hordani, eddig kiengedve és egybe fonva hordtam, milyenek vannak még ami sapkával és anélkül is jól néz ki? Mert hát órán le kell vennem. Köszi minden ötletet :D

2017. márc. 26. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Hat ne hordj sztem ilyen sapkát. Csajoknak elég gáz..:S

27F

2017. márc. 26. 19:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem kértem tanácsot. Nekem tetszik.
2017. márc. 26. 19:17
 3/3 anonim válasza:

Én egyszerű coppfba szoktam hozzá hordani, de ha valami jobbat szeretnék akkor át szoktam úgymond kötni a hajam segítségével.

Részletesebben:a hajad összefogod egy helyen hajgumi nélkül és ketté hajtva megcsavarod, átbújtatod a sapkán, de csak a meg csavart részt, aztán a megmaradt hajat átbujtatod a be tekert szálakon.

2023. szept. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!