Pattanások eltüntetésére ötlet?
Figyelt kérdés
Nagyon pattanásos az arcom. az egész. Nagyon undorító. Mit csináljak hogy eltűnjenek? Úgy veszem észre hogy ezek a bolti termékek csak rontanak a helyzeten. Valaki ötlet?2017. márc. 30. 19:27
1/9 anonim válasza:
Nekemis az volt es egy valami valt be majd megirom a nevet otthonrol mindig elfelejtem(700ftos porusosszehuzos arcszesz) es garnier arcradir.:) minden nap hasznalom ezeket
A porus osszehuzot reggel -este is!
De megelozni egyszerubb probald kerulni a zsiros, sos kajákat es cukros uditoket
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, ki fogom próbálni
Mikor fognak elmulni?
Johet még több válasz
2017. márc. 30. 19:32
4/9 anonim válasza:
Nekem a börgyógyász írta fel a zindaclin nevezetü krémet. Ilyen drogerias sz*roktól ne várj semmit. Halottnak a csók.
5/9 A kérdező kommentje:
Kozmetikushoz jártam de csak ro tott a helyzeten
A bőrgyógyász mit csinál?
Amúgy kösz a válaszokat
2017. márc. 30. 20:22
6/9 anonim válasza:
Jaj nekem js azt irta fel a borgyogyasz a pattanások nagyjából elmultak. De helyette kipitosodott foltokban mindenem. Nem csak az arcom.:(
7/9 anonim válasza:
Nekem nem lett töle ilyen bajom.
8/9 anonim válasza:
Nekem a Garnier pure 3in1 sokat segített:)
9/9 anonim válasza:
SEMMIKÉPP ne bőrradírozz! Nyáron nagyon pórul jártam vele a nyáron... Bőrgyógyász, ezerféle krém, az állam tele volt sebekkel. Aztán a háziorvosom felírt egy antibiotikumot, ai elmúlasztotta teljesen. Apróbb pattik voltak és vannak is, de érdemes megkérdezni a háziorvost is. Illetve Akneroxid! Komoly kis krém, VN kapható patikában. Nagyon tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!