Hajhosszabbitás, melyik a legjobb?
Ne haragudj, de szerintem a póthaj egyenesen undorító, valaki más levágott haja .... pfff, ráadásul jó sok macerát, pénzt igényel, meg gondolj csak bele, a pasid szívesen túrna bele a pótahajdba? Amit meg az egyik válaszoló írt : "...hogy 3 parókányi haj hullik ki. Mit gondolsz miért? Mert amég fenn volt, addig nem tudott hullani a saját hajad. Három hónap alatt meg elég sokat tud hullani. Az meg már egyénfüggő, hogy valaki kopaszodásban van. :)..." - jó nagy hülyeség, ez nem műköröm (nem marad alatta hajad), a haj hullását nem gátolja a póthaj, ha a levételekor kihullott az azért van, mert nem tesz jót a hajnak. Egyébként azt tudd, hogy a későbbiekben a hajnövekedést meggátolhatja, ugyanis, amíg fenn van a hajhagymákat húzza, tönkre teheti és nem nő ki ott már rendesen haj. (Ezt fodrászoktól tudom)
Véleményem szerint inkább vagy légy türelmes és növeszd meg, vagy vágass egy csini rövidebb frizurát, annyi jó van!
A fentebb válaszolónak igazavan. Nagyon tönkre teszi a hajad:S még jobban mint a hajfestés.A hajad pedig nagyon sok ok miatt hullhat, ha ideges vagy vagyha van vmi betegséged vagyesetleg ha szigorú fogyókúrába keztél esetleg ha pajzsmirígy gondod van. Általában azt monjdák, hogy sok fehérjét kell enni . Nekem is nagyon de nagyon hullik a hajam pedig soha nemvolt még befestve és nem vasalom, göndörítem, semmi.Hála nagyon dús a hajam szóval nem látszódik meg rajta, hogy mennyire hullik. Van már annyi féle hajerősítő kapszulva és vitamin. Pl a HairClinic szerintem jó lehet.Énis ezt fogom majd kipróbálni.
És szerintem ne hosszabítsd a hajad. Mert rosszab lesz mit ahogy most van. Ha megcsinálod a hajhosszabítást a következményeket majd türd el:|
És utólag, volt már rövid hajad?vagy esetleg volt és nem ált jól?
Értem :) hát örülök akkor ha nincs semmibaj :)
Hátigen.. mindenkinek másmilyen a haja meg ahogy bírja a haja :)
Jó viselést ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!