Hajhosszabbitás, melyik a legjobb?
Nekem ragasztott(hőillesztéses) volt, és ázsiai haj, ami olcsóbb, de nagyon megbántam.
Egy idő után undorító lett, nem tudtam rendesen fésülni, fájt a fejbőröm, mert a ragsztó dörzsölte és kisebesedett.
Amikor leszedték 3 parókányi hajam jött ki...
Várj pár évet, és megnő magától.
Az ha természetesen növeszted, nagyon macerás ez a hajhosszabbítás ráadásul ha nem kezeled megfelelően egy hatalmas kóc lesz a fejeden.Taszító,messziről szép,csak bele ne túrjon a pasid:)
Amúgy te dolgod. A hajfelvarrás nem a legjobb módszer,de ez károsítja legkevésbé a hajat.
szerintem az a lényeg, h megbízható emberrel csináltassa valaki...:)
hőillesztésest sokan dicsérik és ez látszik a legkevésbé:)
egyénfüggő ki melyiket szereti:)
jó dolog szerintem, mert akinek nem tud nőni a haja, annak tényleg jó:)
A legtöbb hajhosszabító technika annyira tönkreteszi a saját hajat hogy töbet kell belőle vágni mint amennyit nő azalatt hogy fentvan a haj. Hajnövesztés céljából csak a varrást javasolnám mert azalatt tényleg megerősödik a haj (már ahol a fonat van), vagy van ez a "felcsatolós" ami szintén jó mert nem kell hogy este, meg hajformázáskor fentlegyen, de ha napközben rajtad van akkor nem esik ki mert ezek a csatok tényleg tartanak. parokashop.hu-n is vehetsz ilyet. A többi technika csak annak jó akit nem érdekel igazán hogy közben mi lesz a saját hajával.
Mégis az a legegészségesebb ha hagyod magától megnőni.
Az első válaszolónak annyit, hogy ez lesz, hogy ha nem ápolod rendesen a hajat. (Egy idő után undorító lett, nem tudtam rendesen fésülni, fájt a fejbőröm, mert a ragsztó dörzsölte és kisebesedett. )
Nekem is ezzel a keratinos módszerrel van most is fent. Tény, hogy sok figyelmet érdemel. Én 2 naponta használok szilikonos hajvégápolót, külön sampont és balzsamot, és egyéb dolgokat. Nekem egyáltalán nem fáj, sőt. Nagyon szeretem, könnyű fésülni, és jó nagy hülyeség amit egyesek írnak, hogy 3 parókányi haj hullik ki. Mit gondolsz miért? Mert amég fenn volt, addig nem tudott hullani a saját hajad. Három hónap alatt meg elég sokat tud hullani. Az meg már egyénfüggő, hogy valaki kopaszodásban van. :)
Nekem először 3 hónapot volt fenn, 2 és fél hónapnál elkezdtem szedni Revalidot, így megerősödött a hajam. Leszedése után 1 hónapig még szedtem a hajnövesztőt, megerősödött a hajam, és most újból fel van téve. :)
ezen az oldalon alul találsz egy cikket, és alatta egy számsort amivel végiglapozhatod a többi cikket ami 6 oldalon keresztül tart és ebből mindent megtudhatsz a hajhosszabbításról, meg a hajak eredetéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!