Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erre a problemara mit ajanlotok?

Erre a problemara mit ajanlotok?

Figyelt kérdés
Kikopott a hajam, megritkult, kopaszodik fiatal no lettemre...alapbol vekonyszalu, nem dus, es meg kopaszodo is... Valami termeszetes megoldas kellene. Interneten is kutakodok, de ha valaki esetleg tud valamit javasolni, azt megkoszonnem.

2017. márc. 8. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A ricinus olaj növekedés serkentő hatású lehetséges hogy segítene tapasztalatból tudom hogy kétszer olyan gyorsan nő tőle a haj :) az oliva olaj pedig a töredezettség és szárazság ellen a jojoba olaj pedig szintén a hidratálást segíti...habár jojoba olajjal még én sem használtam a pakolást sok jót hallottam róla: (kb) 1 evk. ricinus 1 evk. jojoba és 1/2 evk. oliva olajat felmelegítesz és fejtőbe masszírozod aztán zacsi rá meg törcsi és legalább 2 óra után alaposan legalább kétszer hajat mosol, egy előző poszt alá is ugyanezt írtam, csak mellé még ajánlhatok sampont is a Farmasi argán olajos samponja fantasztikus és minden hajra tökéletes festettre is remélem ezek segítenek :)
2017. márc. 9. 03:57
 2/3 A kérdező kommentje:
A ricinust ismerem, és használom, most nemrég elkezdtem megint a "kúrát". Csak én nem melegítem és úgy használom hogy 2 ek oliva+1 ek ricinus. Nem tudom, hogy kinöveszti-e, vagy nem tudom, hogy így jó-e ahogy használom.
2017. márc. 29. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A mennyiségi arány sztem tökéletes, de mindenképp melegítsd fel mert úgy tud a legjobban beszívódni és jobban kifejteni a hatását
2017. ápr. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!