Erre a problemara mit ajanlotok?
Figyelt kérdés
Kikopott a hajam, megritkult, kopaszodik fiatal no lettemre...alapbol vekonyszalu, nem dus, es meg kopaszodo is... Valami termeszetes megoldas kellene. Interneten is kutakodok, de ha valaki esetleg tud valamit javasolni, azt megkoszonnem.2017. márc. 8. 21:36
1/3 anonim válasza:
A ricinus olaj növekedés serkentő hatású lehetséges hogy segítene tapasztalatból tudom hogy kétszer olyan gyorsan nő tőle a haj :) az oliva olaj pedig a töredezettség és szárazság ellen a jojoba olaj pedig szintén a hidratálást segíti...habár jojoba olajjal még én sem használtam a pakolást sok jót hallottam róla: (kb) 1 evk. ricinus 1 evk. jojoba és 1/2 evk. oliva olajat felmelegítesz és fejtőbe masszírozod aztán zacsi rá meg törcsi és legalább 2 óra után alaposan legalább kétszer hajat mosol, egy előző poszt alá is ugyanezt írtam, csak mellé még ajánlhatok sampont is a Farmasi argán olajos samponja fantasztikus és minden hajra tökéletes festettre is remélem ezek segítenek :)
2/3 A kérdező kommentje:
A ricinust ismerem, és használom, most nemrég elkezdtem megint a "kúrát". Csak én nem melegítem és úgy használom hogy 2 ek oliva+1 ek ricinus. Nem tudom, hogy kinöveszti-e, vagy nem tudom, hogy így jó-e ahogy használom.
2017. márc. 29. 13:31
3/3 anonim válasza:
A mennyiségi arány sztem tökéletes, de mindenképp melegítsd fel mert úgy tud a legjobban beszívódni és jobban kifejteni a hatását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!