Szerintetek önbarnítással vagy szolizással járok jobban hosszútávon?
18 éves vagyok, a hajam festett világos hamvaszszőke, ehhez a színhez muszáj barnának lenni, mert a természetes falfehér bőrömben múltszázadinak érzem magam...
most jelenleg dove-s önbarnítós testápolóval kenem magam
de lehet olcsóbb lenne és hatásosabb a szoli, ezen gondolkodtam..
mert am nem voltam még szoliba és nemtudom mennyi az előnye hosszabb távon? meg talán kevesebb pénzbe van mint a márkás barnítók..
Egyértelműen a szoli lesz a hatásosabb, természetesebb, és több ideig marad, illetve nem fog foltokban kopni 2 nap után.
Míg az önbarnító (DM, Dove, Avon és társai), 2 legfeljebb a 3.nap után kopnak, elég csúnyán, addig a szoli az majd csak 2 hét után fog halványodni, egyenletesen fakulsz tőle, nem pedig itt-ott, foltokban. Vagy ha már nem tudod szépen felvinni a testedre is gyönyörű lesz a hatás. Mintha koszos lenne az ember.
Illetve sokkal természetesebb színt fogsz elérni a szoláriummal mint a barnítókkal. A legtöbbnek sárgás beütése van.
Egyetlen egy önbarnító krémet tudok, ami sokáig fent marad, és tényleg kifogásolhatatlan, de azt sajnos Magyarországon nem lehet kapni, csak rendelni. És egy kisebb tubus is 8e Ft körül jön ki.
Én bérletet veszek mindig, ami 9e Ft, és 9x14 perc van ebben az árban. Heti 2x megyek 14 percekre. Így jobban megéri. Egyébként 1 perc 75 Ft, ahova én járok legalábbis. A csokiszolik ennél jóval drágábbak, van ahol 100 Ft egy perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!