Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a ricinusolajat? és hosszútávon is szabad?

Figyelt kérdés

Tehát szeretnèk venni ricinusolajat,szempillára,ès hajra is szeretnèm venni. Akkor mennyit kell kèrnem? Ès hol lehet megvenni? Mennyi?

Hogyan kell használni?

Ès mennyi ideig?

Pl.: ha 1 hèten 3x használom akkor 1 teljes èvig lehet használni? Vagy csak 1x?

ÈS MENNYIT FOG NŐNI A HAJAM TŐLE?

14/L

2015. okt. 26. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ricinusolajat lehet venni a gy¨Žgyszert¨˘tba. H¨˘t van egy kicsi ¨šveggel amit szerintem f0‹2l0‹2sleges megvenni mert nem el¨Śg. 0‡7n 1h¨Śten 2ĄÁ haszn¨˘ltam .N¨˘lunk faluba (500ft) avval a kicsivel. Szerintem mondd hogy hajra k¨Śred ¨Śs akkor adnak nagyobb kiszerel¨Śsbe ami nem tudom mennyi gondolom t0‹2bb.. Addig haszn¨˘lod am¨Şg gondolod. Nekem nem lett t0“2le korp¨˘s a hajam :) Nekem az volt a legjobb benne . H¨˘t max 1h¨Žnapba 1cm n0“2 a hajunk gondolom att¨Žl 3-4 . 0‡7n ¨˛gy csin¨˘ltam hogy meg meleg¨Ştettem a mikroba egy kis poh¨˘rba az adagot,¨Śs felvittem a hajt0‹2vemre alaposan ¨Śs ha m¨Śg marad akkor kenj¨šk sz¨Śt a tark¨Žn¨˘l ahol akard a hajv¨Śget is mert nem fog t0‹2rni ¨˛gy. Ąî
2015. okt. 26. 12:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ebből nem sokat èrtettem,de koszi :) :D
2015. okt. 26. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:

patikaban. olyan 300-500ft egy deci

lehetőleg tojássárgájaval vagy más, könnyebb olajokkal vidd fel a hajadra. én hajfesto ecsettel szoktam.

puha lesz tőle a hajam, már megeri. a novesztesrol nem sokat tudok mondani, nehéz bizonyítani.

de a lényeg, hogy sűrű olaj, ezert alaposan mosd majd ki (azért kell a tojassargaja, hogy könnyebben kimosd)

és pár órára érdemes fent hagyni. a fejto a legfontosabb és a hajvégek. oda mindig tegyél olajat. heti 1-2x szerintem elég.

tényleg rendbe teszi a hajam, nem száll, és jó puha lesz

2015. okt. 26. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!