Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha naponta borotválkozok,...

Ha naponta borotválkozok, előfordulhat, hogy idővel eltűnnek, halványodnak a hegek hosszútávon is?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, aknés, még mindig, semmilyen gyógymód, kenőcs, vagy "gyógyszer" nem segített eddig, hála isten, volt mit örökölnöm apámtól...

ha megborotválkozom ( elektromos ) akkor egy kis időre szebb nem annyira, de picit simább lesz az arcom is. ez csak rövidtávon alkalmazható, vagy lehet hosszútávú hatása is?

- ugyanis a dermaroller nevezetű ( ha jól emlékszem ) szépészeti beavatkozás valami hasonló, hogy sok pici tűvel szurkálják az arcot, és emiatt a hegek eltűnnek .

2014. dec. 4. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Az akne nem öröklött dolog, hanem valami gond van, ki kéne vizsgálni, vagy szedhetnél Sotretet, az eltünteti végleg. Ha egészségtelenül élsz/étkezel akkor pedig az is lehet a gond.

A hegeket hámlasztással, bőrcsiszolással, dermarollerrel lehet eltüntetni. Kozmetikus megoldja. Nem tudom az elektromos borotva hogy segítene, az pont nem piszkálja a bőrt, főleg nem szurkálja tűkkel mint a dermaroller.

2014. dec. 4. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kozmetikus vagyok.A borotválkozás nem fogja megoldani a problémádat sajnos.Amit javasolni tudnék Ilcsi hámlasztó kezelés.Kozmetiksutól tudsz beszerzni hozzá két krémet amit otthon is feltudsz kenni magadnak is nem nagy ördöngősség viszont a két krém elég drága kb 10 ezer forint.Az egyik Ilcsi esemény előtti pakolás+alá kell kenni egy AHA savas gélt.Valamint javasolni tudnám még a Mikrodermabráziós kezelést ez is hámlaszt.A dermaroller nálam nem vált be sajnos.

2014. dec. 4. 11:55
 3/4 anonim válasza:

kérdés hogy hogy borotválkozol.

-cserélj sűrűbben borotva fejet.

-tusolás után vagy közben borotválj.

- ne visszafelé borotválkozz(álltól felfelé) jobb lefelé húzni nem lesz annyira sima de ha úgy is naponta borotválkozol mindegy.

nekem is sok gondom volt de megtanítottak rendesen borotválkozni.így nincs szükségem se borotvahabra sem pedig aftershavere.

2014. dec. 4. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:

örököltem sajnos részben ezt is. még nagyapámnak is volt, neki inkább a nyakán...és nincs olyan , hogy "eltünteti" végleg, már a kutya farkát is próbáltam ( jó azt nem ) , de még mindig látszik hogy gond van. egészségtelenül nem hinném hogy eszek, inkább élek, de erről sem tehetek túlzottan. meg ellene sem nagyon.

hát borotva sima hatást ért el az arcomon kb 1 napig ,ebből gondoltam hogy segithet.

köszönöm a válaszokat, de számomra reménytelen már bármiylen kencefice, nem hiszek már ebben, tizenévesen még küzdöttem ellene, manapság meg már teszek rá, hiszen ezt sem tudom megváltoztatni, nem lehet !

2014. dec. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!