Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a lányoknál...

Mi a véleményetek a lányoknál az oldalt felnyírt hajról?

Figyelt kérdés
Régóta gondolkodom rajta, de még nem szántam rá magam. Akinek van, meséljen kicsit! Milyen érzés viselni? A környezetetek hogy viszonyul a frizurátokhoz?
2017. febr. 5. 23:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, főleg ha jól is áll a viselőjének, viszont mostanában inkább a tarkón felnyírt haj a divat.
2018. febr. 4. 12:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt amikor 16 voltam kb. Háát volt aki megbámult :D

De azt tudd hogy amikor elkezdett nöni napi több mint félorába került rendesen eligazitani, hogy ne ugy nézek ki mint egy gyökér, mert cofba még rövid volt, és ha meg fülledemre nöt rá akkor az tényleg igénytelen volt :D

19L

2018. szept. 1. 10:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon bejön ha egy lánynak ilyen haja van szerintem sexy. Milyen lett (ha megcsináltattad)?
2021. júl. 24. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!