Mi a véleményetek a lányoknál az oldalt felnyírt hajról?
Utolsó, elég szánalmas ha valaki a divat miatt lekapatja a haját. Vagy pont ellenkezőleg, pont a divat miatt nem teszi meg...
Egyébként szerintem nagyon attraktív tud lenni. Kell hozzá egy stílus természetesen:) De én nagyon szeretem ezt a hajviseletet lányokon.
Nekem hatul van felnyírva 3szögben :D elsőnek meg mindenki meg volt lepődve ,piszkálták, kérdezgettek, utanna a suliban , ismerőseim közt jo par lány fel is nyíratta a hajat :)) persze nekem van hozzá stílusom
By:just a rocker girl
Én részben egy piercing miatt csináltattam meg mert folyton beleakadtak az ottani babahajak, nem bántam meg, 2-3 éve vam meg, a nagyon rövidre vágottat nem szeretem, nem áll jól mindenkinek, nekem a 6mm az arany középút, pont olyan hosszú hogy eltakarja a fejbőrt, a fülem előtt pedig egy kis részen hosszabbra hagyom bár ezt sok fodrász nem érti és belenyírja a többibe mert szerinte ez így jó.
Emellé skarlátvörös a hajam de a felnyírást meghagyom eredeti barnára, sokak szerint tökjó így :D
De tényleg hülyén néz ki amikor le akarod növesztemi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!