11 évesen felnyírt haj?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és ilyen hátul felnyírt hajat szeretnék csináltatni. Semmi más nem lenne. Végülis könnyen el lehet takarni. Anya benne lenne, de itt a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Szerintetek? Köszönöm a válaszokat!2016. okt. 12. 17:46
2/10 anonim válasza:
Szerintem semmi problema nincs vele.. megis csak nem pircinget akarsz, a haj meg visszano..
3/10 A kérdező kommentje:
Ehw, hát oké :D
2016. okt. 12. 17:50
4/10 anonim válasza:
Szerintem semmi nincs benne, nem is látszik ha nem kötöd össze. Én is elgondolkodtam rajta, túl dús a hajam :D
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi:) Amúgy jelenleg az a szuper, hogy várnom kell kb 2 hónapot, mire megnő akkorára, hogy össze tudjam kötni normálisan:D
2016. okt. 12. 18:02
6/10 anonim válasza:
Vagány semmi gond vele,azt teszel a hajaddal amit akarsz,nem árt az egészségednek,és senkinek,így hát miért ne?! Aki ellenzi az egy kicsit maradi úgy gondolom😉
7/10 anonim válasza:
Nyugodtan.
Az én lányom is lassan ennyi idős, engedném, függetlenül attól, hogy én nem vagyok oda érte. :)
9/10 anonim válasza:
Ez nem egy káros dolog, na meg a haj visszanő! Simán lehetne szerintem, öcsém 10 éves osztálytársnőjének is ilyen a frizurája. Nekem személy szerint annyira nem tetszik, dehát ízlések és pofonok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!