Bajusz szőkítés 13 évesen?
Figyelt kérdés
13 vagyok és álandóan csúfolnak a bajszom miatt. Ki szeretném szőkíteni itthon, mit vegyek hozzá, hogy kezdjek bele.2016. szept. 16. 18:33
1/7 anonim válasza:
Depilan szőkítö krémel 2 699 Ft rossmannban lehet venni
De neked még nem szőkíteni mert ki sebesítheti a bőrödet, és nem látszik még az csak 13 éves vagy szerintem ne szőkítsd ki : )
17F
3/7 anonim válasza:
Akkor irány a kozmetikus, aki lekapja gyantával! A szőkítéssel csak annyit érsz el, hogy csillogni fog, ha rásüt a nap, ugyanúgy vicces jelenség. Egyébként ne aggódj, valószínűleg csak a hormonok tombolnak, és el fog múlni magától is, de ha tényleg zavar, akkor nagyon kérlek, ne szőkítsd ki, hanem tényleg fordulj kozmetikushoz!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném gyantázni, és anya sem engedi.
2016. szept. 16. 19:23
5/7 anonim válasza:
jézusom de hülyék vagytok már bocsi :D ha letépi az nem ér sokat mert utáánna ugyis kinő és az már úgyis sötét lesz ha meg kiszőkíti akkor meg alig fog látszani, és nem olyan lesz mint a hajon a lenővés hanem fokozatosab elkezd visszabarnulni
nem tudom ki milyet használ de a kallos hajszőkítő ilyen oxi sztem azjó én azt szoktam használni
6/7 anonim válasza:
Utolsó, ezt eléggé benézted! Ha legyantáztatja, az mindig egyre kevesebb lesz, ami visszanő. A borotválástól erősödik, nem a gyantázástól. Én láttam már kiszőkített bajszú lányt, hát elég vicces látvány, főleg, ha még kicsit sikerült is lebarnulni a nyáron, ahhoz meg aztán kész kabaré. De próbálkozzon csak a kérdező, majd rájön...
7/7 anonim válasza:
hát oké h ritkul de attól még ugyanolyan barna lesz ha visszanő az más h szolizos csajokon szarul mutat de egy fehérbőrűnek jobb mint a gyanta szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!