Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkített hajra ha rá kenem a...

Szőkített hajra ha rá kenem a kék színezőt akkor ugye nem lesz zöld a hajam?

Figyelt kérdés
Ugye a szőkített szőke olyasmi mint a citromsárga, és volt olyan, hogy kék krepp papírral befestettem a hajam , és rettenetes zöld lett belőle. Ugye a hajszínezőnél nincs ez?

2016. aug. 27. 23:21
 1/4 anonim válasza:
100%
Ez nagyban függ a szinezőtől hogy épp mit használsz. Viszont azt tudom mondani hogy igen nagy esély van rá hogy zöld lesz egy-két hajmosas után :/ főleg ha sok a sárga pigment a hajadban, tehát ha nem "hidrogén "szőke a hajad.nekem is volt kék tincsem , mellesleg fodrász vagyok :)
2016. aug. 28. 03:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha kéket akarsz, azt szinte fehér alapra kell kenni. Ha sárgára kened, zöld lesz. Votl kék hajam, előtte annyit volt mindig rajta a szőkítő, hogy kisebesedett tőle a fejbőröm egy idő után.
2016. aug. 28. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:
A színek keverednek, ha sárgás hajra kensz kéket az ugye zöldet eredményez... ha kéket akarsz ahhoz normálisan ki kell szőkíteni a hajat, nem sárgára.
2016. aug. 28. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Sárgás szőkén zöld lesz. 7 éve van kék a hajamban, fehéresre kell szőkíteni előtte, akkor lesz csak kék.
2016. aug. 29. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!