Szőkített hajam kicsit rezes lett, nem ilyet akartam, mit kenjek rá?
Világosítani szerettem volna a sötétszőke (teljes hosszban eredeti) hajszínemet.
Csak 2-3 árnyalatot világosító festéket vettem, 9-60-as árnyalatot (homokszőke). Szépen, egyenletesen világosított is rajta pont amennyit elképzeltem, de kicsit rezes lett, szép,tényleg, de nem pont ilyet akartam. :D
Legközelebb ha egy ugyanilyen mélységű, de hamvas szőke árnyalatot kenek rá, az letompítja a rezességet? Vagy hamvasító pakolást próbáljam meg (van-e egyáltalán értelme)?
Legközelebb fodrászkellékes normális festéket vegyél gyenge oxival, mivel a hajadra rohadt erős lesz a syoss oxi, szétroncsolod teljesen, pedig nincs rá szükség ha alapból sötétszőke vagy.
Kellékesben pedig megmondják milyen árnyalatot vegyél pontosan hogy eltűnjön a hajadból a réz árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!