Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne hordani a...

Hogyan lehetne hordani a felnyírt hajat más módon?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve fel van nyírva a hajam és rájöttem hogy a választék és felnyírás közti hajrész (én csak változónak nevezem) nem úgy működik hogy csak úgy átdobod és ottmarad, ami fotón mégis azt valszeg vagy a jóisten vagy fél flakon hajlakk tartja ott. Na most mivel nekem az előző nem segít, a másodikat meg nem szereti a hajam (meg van hogy mindennel belőve is csavarok egyet a fejemen és már át is vándorolt az a rész a másik oldalra) a legegyszerűbb megoldást választottam leszorítom 2 hullámcsattal csakhát... látszik. Az egyik hogy összegyűjti és elhúzza a hajat de a dússágtól helyből búcsúzhatok mert leszorítja teljesen, ha dús is a fejem tetejénél (a "változóból" néhány tincs kemény 15 centi szóval ha lejjeb csatolom már vissza is esik) van egy szép éles benyomódás.

Esetleg nem tudtok valami frizurát, fonást, teknikát, feketemágiát amivel ott marad a helyén és kevésbé idiótán néz ki? A dologban kicsit nehezít hogy frufrum van ami nélkül hülyén festek de nagyon.

2016. dec. 30. 17:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Tudnál képet mutatni? Igy kicsit nehéz elképzelni
2017. jan. 21. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!