Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok. Ha egy fiú teste ki...

Lányok. Ha egy fiú teste ki van dolgozva és mindenhól szőrtelenít az gáz? Láb, kar stb.

Figyelt kérdés

Légyszives csak normális válaszokat írjatok.Köszönöm.

Egyébbként azért kérdezem mert csak hobbi szinten testépítgetek de engem zavar a szőr,csak félek hogy pl ha a vádlimról lekapom akkor érdekesen nének rám.

2010. máj. 4. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Kik azok a homokos meztelencsigák, akiket belinkeltél? Bazz, a hányinger kerülget. Már csak ilyen szteroidozott, szőrtelen búzákkal van tele a világ?:S
2010. máj. 5. 08:38
 12/19 anonim ***** válasza:

"Már csak ilyen szteroidozott, szőrtelen búzákkal van tele a világ?:S"

hehe nem:))

2010. máj. 5. 08:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gáz. Ha a hónalját, vagy "ott" szőrteleníti egy férfi, az rendben, mert igényes, de a lábát, meg máshol. :( Az már b.zis, én soha nem jönnék össze ilyen pasival, az biztos.

22/L

2010. máj. 5. 09:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az nagyon szexi, ha a mellkasod meg a hasad is csupasz.

Viszont a kar- és lábszőrtelenítés engem taszít.

2010. máj. 5. 12:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Az a jó ha nincs szőr mert ránézek valakire és meglátom, hogy csupa szőr pfujj
2010. máj. 5. 13:58
 16/19 A kérdező kommentje:

Aki irta hogy kik azok a homokos szteroidozott mesztelencsigák...Neked csak annyit mondok hogy szeretnél te olyan mesztelencsiga lenni mint ők ;)

És elárulom neked hogy én másfél év alatt heti 4 edzéssel normális kajával és kemény edzéssel összehoztam egy olyan fizikumot,hogy a képen látottakkal felvehetném a versenyt;) és ezt most nem arcoskodásból mondom.

Csak irigy vagy ;)

2010. máj. 5. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha a hónaljadat akarod, bajuszod, szakállad [bár az utolsó kettő gondolom alap :D], az oké, de a lábad meg karod az maradjon szőrös, úgy férfi a férfi :) Ja, a mellkas is úgy szexi szerintem ha szőrtelen =)
2010. máj. 5. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:

gyerekek, egy csiga

vagy

nesztelen

vagy

meztelen.

A kettőt ne keverjétek!

2010. máj. 5. 22:55
 19/19 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló..

xxxxxxxDDDDDDDDDDD ezt most fontos volt megosztanod :D:D

2010. máj. 8. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!