Lányok. Ha egy fiú teste ki van dolgozva és mindenhól szőrtelenít az gáz? Láb, kar stb.
Légyszives csak normális válaszokat írjatok.Köszönöm.
Egyébbként azért kérdezem mert csak hobbi szinten testépítgetek de engem zavar a szőr,csak félek hogy pl ha a vádlimról lekapom akkor érdekesen nének rám.
"Már csak ilyen szteroidozott, szőrtelen búzákkal van tele a világ?:S"
hehe nem:))
Szerintem gáz. Ha a hónalját, vagy "ott" szőrteleníti egy férfi, az rendben, mert igényes, de a lábát, meg máshol. :( Az már b.zis, én soha nem jönnék össze ilyen pasival, az biztos.
22/L
Szerintem az nagyon szexi, ha a mellkasod meg a hasad is csupasz.
Viszont a kar- és lábszőrtelenítés engem taszít.
Aki irta hogy kik azok a homokos szteroidozott mesztelencsigák...Neked csak annyit mondok hogy szeretnél te olyan mesztelencsiga lenni mint ők ;)
És elárulom neked hogy én másfél év alatt heti 4 edzéssel normális kajával és kemény edzéssel összehoztam egy olyan fizikumot,hogy a képen látottakkal felvehetném a versenyt;) és ezt most nem arcoskodásból mondom.
Csak irigy vagy ;)
gyerekek, egy csiga
vagy
nesztelen
vagy
meztelen.
A kettőt ne keverjétek!
utolsó válaszoló..
xxxxxxxDDDDDDDDDDD ezt most fontos volt megosztanod :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!