Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok. Ha egy fiú teste ki...

Lányok. Ha egy fiú teste ki van dolgozva és mindenhól szőrtelenít az gáz? Láb, kar stb.

Figyelt kérdés

Légyszives csak normális válaszokat írjatok.Köszönöm.

Egyébbként azért kérdezem mert csak hobbi szinten testépítgetek de engem zavar a szőr,csak félek hogy pl ha a vádlimról lekapom akkor érdekesen nének rám.

2010. máj. 4. 20:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igaz hogy fiú vagyok, de ez szerintem nagyon gáz, hogy a lábadat is szőrteleníteni akarod.Főleg , hogy hobbi szinten csinálod.
2010. máj. 4. 20:11
 2/19 anonim válasza:
Nekem bejön ha egy pasi nem annyira szőrös. Tehát ezt úgy értem hogy azért van rajta de nem kilométeres. Pl leszedi hajvágóval hogy azért maradjon is, de a felsőtesten ne legyen szőr, az nekem nem jön be ha szőrös.
2010. máj. 4. 20:11
 3/19 anonim ***** válasza:

én 37 é. nő vagyok, tehát nyilván egy másik generáció. én iszonyat undinak tartom, ha egy férfi szőrtelenít. ha vki szőrtelen, arról nem tehet, de ha szedi... bleehhhehhe.

a testszőrzet, az ugye, másodlagos nemi jelleg. a farkadat se vágod le...

2010. máj. 4. 20:14
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem gáz!:) Szerintem a sok-sok szőr undorító!Nyugodtan szőrtelenítheted a lábadat is, nem gáz.

18/L

2010. máj. 4. 20:24
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha meglátnám, hogy egy pasi lába szőrtelenítve van, akkor aztán nézhet ki akárhogy... Hát, könyörgöm, miért kell elb.zulni??? 19/L
2010. máj. 4. 20:47
 6/19 anonim válasza:
100%
hello, hát szerintem egy pasin 2 helyen legyen szőr : kar és láb. ( természetes a haj meg a szemöldök,nem ezekre értem hogy ne legyen !) :P
2010. máj. 4. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:
igen gáz. mit akarnak már szőrteleníteni a férfiak (ha lehet őket még így nevezni) hagyjákmár. fúúúúj. ne mondd hogy nem rendes a válasz de nekem ez a véleményem. kart sem és lábat sem!!!
2010. máj. 4. 21:30
 8/19 anonim ***** válasza:
hát egy pasi szerintem legyen szőrős. mármint a végtagjai legyenek azok meg a hasa háta. a többit nem nagyon várom el. de ne legyen csiga mint egy csaj :D
2010. máj. 4. 22:19
 9/19 anonim válasza:
Az igényesség nem függ össze a homoszexualitással. Szerintem nyugodtan szedd le, ha nem érzed jól magad úgy. Szerintem van akin egyenesen szexi tud lenni :) Ha nincs a lábán sem szőr, akinek jól áll :)
2010. máj. 4. 22:38
 10/19 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

most mondjátok azt, hogy nem jobb ha egy pasi szőrtelenít

2010. máj. 5. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!