Mit tehetnek? Ez normalis? Nolni fog meg uj hajam, vagy kopasz leszek?
Gimis eveim alatt eredeti hajszinem szokes barna volt hosszu gondor hajam colt majd egyetemes eveim alatt levagattam vallig eroig es vorosre festettem 4evig volt szep voros a hajam,mindig fodrasz festette ,vagott a vegebol ha kellett,mindig apoltam. Majd egyetem vege fele meguntam es szokere festettem a fodraszommal,es elegge elcseszte voroses szoke lett,sarga,voros foltokkal bagyon csunya lett meg az allaga is,aztan egy omberevel korrigaltattam,majd ujra elcseszte egy fodrasz a norveg szokevel,majd a hugom(aki fodrasznak tanult)kekes feketere festette mert egyszeruen mar nem tudtam mit kezdeni vele. Aztan elkezdte ledobni a feketet azota ritkul a hajam semmit nem tudok kezdeni vele latszolag es erezhetoen kevesebb hajam lett mit tehetnek,fog valtozni?adjatok tippeket
Koszonom
Nagyon aggodom,hogy vegul kihullik az osszes,es kopasz leszek...ez lehetseges??:(
Sehogy sem jo ,ha megmosom borzasztoan all,vagy hajcsavarokat,vagy a hajvasalit kell haaznalnom hogy kinezen valahogy....bar tudom ez is rossz,de mit tehetnek?:( nagyon el vagyok keseredve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!