Normális, hogy 17 éves tele vagyok striákkal? A hasamon, a combomon, a mellemen is van. Mit tehetnék ellenük?
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 22:22
1/7 opened paradise válasza:
Igen,12 éves kor után sokan hirtelen nőnek meg 18 éves korukig,ilyenkor ez előfordul.
Vannak krémek,de...nem igazán 100%-osak.
2/7 anonim válasza:
Normális. Semmit, majd kifakulnak.
3/7 anonim válasza:
Normális vagy sem, én sem tudom, de egyre több emberen látom én is, és vannak köztük 10-12 évesek.
Hirtelen növés, fogyás is lehet a dologban.
Nekem csak a combomon van, 10 éve lovagolok, biciklizek, szóval mozgok, és mégis ronda. Pedig nem nőttem, nem fogytam.
Sokáig idegesített, most már nem érdekel.
Eltűnni nem fog, max. halványodik
4/7 anonim válasza:
Ha sok vizet iszol és rendszeresen testápolózol(tehát a kulcsszó a hidratálás), akkor az újabbak kialakulását megelőzheted jó eséllyel, de a már meglévőket eltüntetni sajnos nem lehet. Max halványítani. És figyelj az alakodra, mert a hirtelen hízás/fogyás általában az okozója a striásodásnak(meg a hirtelen növés, de azt ugye nem tudod befolyásolni:D).
5/7 anonim válasza:
Ez teljesen természetes dolog. Általában a nők nagyobb ügyet csinálnak belőle. Én srác vagyok és cseppet sem tartom zavarónak a striákat, még akkor sem ha sok van.
6/7 A kérdező kommentje:
Gondolom a pajzsmirigy alulműködésem velejárója, elég sokat ingadozott régebben, így gyorsan híztam majd fogytam le.
2015. nov. 22. 19:12
7/7 anonim válasza:
Nekem a hirtelen növéstől lett 1-2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!