Kinyúlt a mellemen a bőr, kilátszanak az erek is, nagyon csúnya. Házi praktika, bármilyen ötletetek van?
Drogériába tudsz rá venni Evelin márkájú mellfeszesítő krémet, az ára kb 1200Ft.
Vagy avonból lehet rendelni test feszesítő és heg halványító olajat ennek az ára 1500Ft.
Nekem mind a kettő bevált napi szinten használom és látványos az eredmény.
Próbálj kicsit mozogni mellette ez is jótékony hatással van a megereszkedett mellekre.
Köszönöm a választ :) Mozgok, bár nem sport vagy konkrét edzés, inkább sokat gyalogolok, ha tehetem és van időm akkor mindenhova sétálok, ez hihetetlen mód beindította a fogyást, evésre is figyelek. (Volt kb 3-4 hónap amíg folyamatosan otthon ültem, előtte aktív voltam, és emiatt többet ettem, ami persze nem változott az otthonülés mellett, és így hirtelen szedtem fel 10 kilót, ami a 160 cm-hez sok, szerintem. Előtte 50-53 kiló voltam.
Most kb 5 kiló mínusznál tartok, megijedtem, ha mégtöbb lemegy mi lesz.)
Kipróbálom amiket ajánlottál, remélem én is szép eredményt tudok elérni velük. Köszi mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!