Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segitség! Nagyon elkapartam/el...

Segitség! Nagyon elkapartam/elnyomkotam a pattanásokat. Most nagyon nagyon csunya. Nemszivesen megyek ilyen homlokkal iskolába se máshová. Valami házi praktika amivel nagyon gyorsan elzüntethetem a hegeket, gyulladást és a kissebb lyukat?

Figyelt kérdés
nagyon fontos
2013. jan. 8. 15:15
 1/2 anonim válasza:

Először is mindenképpen tisztítsd meg az arcodat valamilyen ilyesmire való tonikkal...a teafa olaj gyulladáscsökkentő bekenheted vele a piros pöttyeidet vagy főzz kamilla teát áztass bele vattakorongokat és tedd az arcodra 5-10 percre szintén gyulladáscsökkentő....és legközelebb nehogy

hozzányúlj a pattikhoz! Remélem tudtam segíteni :-)

2013. jan. 8. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:

szia, ha nyomkodtad, akkor az most valószínűleg begyulladt, és ha nem vigyázol, el is fertőződhet. tisztítsd meg, és vegyél a patikában bepanthen plust. fertőtlenítő és hámosító krém. én is ezt használom. nekem is vannak lyukak az arcomon. nemrég vettem a bonuszbrigad.hu oldalon egy 10 alkalmas hegkezelő sorozatot. nézd meg, az segít majd rajtad is:)

és jól írta az előző válaszoló. ha van teafaolajad, vagy kamillád, az is nagyon jó gyulladáscsökkentő. én is azzal mostam meg nemrég az arcom, mert nekem is begyullad gyakran az arcom

2013. jan. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!