Akinek barisan göndör a haja és vasalja, az milyen sampont és esetleg balzsamot használ, hogy a haja ne legyen száraz, hanem szép fényes és a tapintása is jó legyen?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 21:19
1/3 anonim válasza:
ne vasald a hajat, mert semmilyen kence nem használ rajta! komolyan mondom, nekem gyönyörű göndör hajam volt, vasaltam, és puff neki. semmi nem adja már vissza. légy okos(abb)
2/3 anonim válasza:
előző!valószínűleg amúgyis kiegyenesedett vna a hajad (hormonok,nemtudom hány éves vagy nekem akk göndörödött be mikor "nagylány" lettem) mert az igazi göndör haj nem "nyúlik ki,múlik el" némi vasalástól...csak nem lesz szép de amint abbahagyod helyrejön...és a válaszom egyébként gliss kur ha muszáj vasalnod de olyan szép sehogysem lesz mintha eredeti egyenes lenne(fényes stb)szval ink szépítsd ki göndören és megszereted!;)
3/3 anonim válasza:
hogyne mehetne a vasalástól tönkre? nem 1 hónapja vasalom, hanem már vagy 4 éve... amíg le nem nő, addig csúnya, nem áll magától vissza. nem tudom, ezt honnan szedted, hogy visszaáll...
és nekem kiskorom óta göndör a hajam, nem "nagylány" korom óta.
ne tudd már jobban, hogy milyen a hajam;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!