Milyen arckrém lenne jó a bőrömnek?
Figyelt kérdés
Szakértő segítségét kérném! 20 éves lány vagyok, az arcom enyhén pattanásos( mindkét oldalon a járomcsontnál) , a T zóna enyhén zsíros, az arcom többi területén kicsit szárazabb a bőröm. Használtam Vichy normaderm krémet, de az nagyon szárította az arcbőröm...a pattanások miatt lehet jó volt ( ezekre most kulon kezelést kapok belsőleg) , de mikor felkentem barmilyen alapozót , BB krémet, teljesen látszott , hogy hámlik a bőröm. Melyik fajta arckrém lenne jó, úgy éjszakai mint nappali?2016. dec. 17. 09:40
1/2 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem tudok adni tökéletes tippet, de nekem is zsíros az arcbőröm, valahol meg hámlik, hasonló a tiédhez. Akárhány krémet vettem rá vagy zsírosabb lett és pattanásaim lettek tőle, vagy nem hidratált eléggé.
Most találtam egy új terméket, gondoltam kipróbálom arcra is és ez egy álom!
Igazából ez egy bio olaj,tele vitaminnal és kicsit drágább,de nagyon sokáig elég, este bekened az arcod és reggelre pattanásmentesen ébredsz,babapopsi puha bőrrel,nincs zsíros hatása és illata sem, hamar beszívódik,nem ragad és nem zavaró. Pattanásokat is kezeli.
EQUILIBRA DERMO-OLAJ MULTIAKTÍV 3500ft kb én Tescoban találtam. (Bárhova lehet használni egyébként, testápolónak is kiváló)
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt! :) sajnos en a pesti tescoban es a gyulai tescoban sem talaltam meg az arcolajt... :( Mashol nem kaphato esetleg?
2017. jan. 7. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!