Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért "kopik", "kukacosodik"...

Miért "kopik", "kukacosodik" az arckrémem a bőrömön?

Figyelt kérdés
Most kezdtem egy teljesen új, bontatlan tégelyt, és a nappali illetve éjszakai krémnél ugyan ezt tapasztalom. Nagyon minimális mennyiséget masszíroztam a bőrömbe, de amikor kicsit megtöröltem az arcom, vagy viszketett és picit megvakartam, lejött a krém. Most vettem, elég drágák voltak, nem szeretném kidobni sem, Mit lehet tenni, hogy jöjjön le a krém? Ezt a márkát most használom először.

2016. nov. 10. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
az arcbőrödnek megfelelőt választottál? mert nekem úgy tűnik, valamiért nem szívódik fel rendesen az arckrém. Nekem ugyanilyen egy nagyon olcsó, gyógyszertári arcrémmel volt. Esetleg próbáld meg kissé nedves kézzel felvinni a bőrödre, vagy kisebb mennyiségben. Én biztos, írnék a gyártónak ezzel kapcsolatban.
2016. nov. 10. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Bőrradírt szoktál használni?
2016. nov. 10. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia! Bőrradírt nem minden alakommal Mivel nappali-éjszakai krémet is használok, nem minden reggel-este lenne rá időm 3 gyerkőc mellett :) Bár lehet, hogy most adtál egy jó tippet, kifogom próbálni, hátha ennél a krémnél nem lesz gond :)Reggel majd felkelek 10 perccel előbb, este meg 10 perccel később fekszem.
2016. nov. 10. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
hogyhogy nem lenne időd? lemosod az arcod, fél perc, krémet kensz, fél perc. lehet nem volt teljesen tiszta a kezed/arcod
2016. nov. 10. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk minden nap radírozni meg túlzás.
2016. nov. 11. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne viccelj! Heti 1x bőven elég bőrradírozni! Napi 2x? Ez agyatlanság! Lemosod a bőrödről azt a természetes védőréteget is a sok súrolással, ez oltári nagy hülyeség!
2016. nov. 13. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!