Árt a bőrömnek, ha arckrém helyett naptejet rakok rá?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék lebarnulni, és ez is hidratálja, nem?2011. ápr. 13. 09:32
1/2 anonim válasza:
nyáron én is naptejet rakok az arcomra. nekem smi bajom nem lett tőle :D viszont esténként rakj hidratáló esti krémet, h ápold a bőröd
2/2 anonim válasza:
Vannak fényvédős arckrémek, vegyél olyat.
A naptejek eleve más állagúak és legtöbbször tele vannak illatosítóanyagokkal, csillámló vackokkal. Es az, hogy hidratál... a legtöbbre elég túlzás, inkább egy bevonatot csinál a bőrön, amitől az nem tud szellőzni se.
Egy napvédős arckrém bőven elég, amúgy sincs még olyan napsütés, hogy fogjon, nyáron meg felveszel egy kalapot mellé.
De ha mindenképp naptejet akarsz rendszeresen arcon használni, jobb márkáknak vannak speciálisan arcra, szemkörnyékre való termékeik, viszont én ezt se hasznlnám minden nap. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!