A 40+ arckrém 40 alatt árthat?
Sziasztok!
Nagyon száraz volt a bőröm és tartósan egy arcápoló sem segített, de krémmánián sok jót olvastam a helia-d argán olajos nappali arckrémjéről, ezért megvettem. Pár napja használom, nagyon jó de olvastam egy huszonéves lány kommentjét, hogy nem akarja rendszeresen használni, nehogy "ellustuljon" a bőre? Ez mit jelent? Hosszútávon esetleg nem tesz jót a bőrnek, hogy 40+ korosztálynak szánt hidratálót használok?
Én 21 éves vagyok.
Ha az összetevői rendesek, nem lesz tőle semmi bajod, butaság az, mikor egy-egy krémet egy kifejezett korosztálynak szánnak, ugyanis nem létezik olyan, hogy "érett bőrtípus". Az érett bőr ráncosabb, vízhiányosabb, esetleg szárazabb, de nem minden esetben, ezért nem is feltétlen jó egy zsírosabb bőrű 50 évesnek az, ha egy tök gazdag, olajjal telenyomott 40+ krémet ken magára.
Olyan nincs, hogy a bőr ellustul :D Mármint tudományosan, ilyen nem létezik, bármit is jelentsen ez :D Ha tetszenek az összetevői, kipróbálod, és szereted, nem lesz tőle semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!