Szőrös kar. Mit lehet vele kezdeni?
Lány létemre nagyon szőrös a karom (hosszú,sötét,sűrű)
Esküszöm néhány pasit is túlteszek.
Rettenetesen gusztustalan...
Szőrteleníteni nem merem. Borotvától erősödik(próbáltam) a gyantáktól kipattognék, nagyon érzékeny a bőröm, szőrtelenítőkrémtől meg allergiás leszek. A szőkítés mennyire lehet megoldás? Illetve a dússággal és hosszússággal tudok így kezdeni valamit? :/
Az enyém számomra elviselhető, de azért kissé sok nekem is... Én végighúzom rajta az epilátort, ami ritkítja. Utálnám leszedni, számomra abnormális egy szőrtelen kar, de ritkítva nekem elmegy. A nagyon hosszú és nagyon sötét, az már más, bár akkor inkább leszedném az egészet.
A szőkítéshez nem értek, de ha meg tudod oldani, biztos segít optikailag. Viszont ahogy nő, megint kibukkan a sötét szőr, nem látszik jónak...
Nem erősíti. Csak úgy tűnik. A gyantától biztos kipattogsz? Próbáltad már vagy csak gondolod? Az én bőröm a borotvát nem bírja a gyantától semmi baja.
A gyantát vagy az epilálást ajánlanám, fájdalmas de az adja a legszebb eredményt. Borotválni gyakran kell és elég szúrós tud lenni ha elfelejted vagy kihagyod pár napig.
Szőkítéstől nyilván kevésbé lesz feltűnő mint a sötét szőr, de az is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!