Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrös kar. Mit lehet vele...

Szőrös kar. Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Lány létemre nagyon szőrös a karom (hosszú,sötét,sűrű)

Esküszöm néhány pasit is túlteszek.

Rettenetesen gusztustalan...

Szőrteleníteni nem merem. Borotvától erősödik(próbáltam) a gyantáktól kipattognék, nagyon érzékeny a bőröm, szőrtelenítőkrémtől meg allergiás leszek. A szőkítés mennyire lehet megoldás? Illetve a dússággal és hosszússággal tudok így kezdeni valamit? :/

2016. dec. 13. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Az enyém számomra elviselhető, de azért kissé sok nekem is... Én végighúzom rajta az epilátort, ami ritkítja. Utálnám leszedni, számomra abnormális egy szőrtelen kar, de ritkítva nekem elmegy. A nagyon hosszú és nagyon sötét, az már más, bár akkor inkább leszedném az egészet.

A szőkítéshez nem értek, de ha meg tudod oldani, biztos segít optikailag. Viszont ahogy nő, megint kibukkan a sötét szőr, nem látszik jónak...

2016. dec. 13. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem erősíti. Illetve ha erősítené sem értem miért lenne baj, hiszen nem növesztenéd vissza, hanem rendszeresen borotválnád.
2016. dec. 13. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem erősíti. Csak úgy tűnik. A gyantától biztos kipattogsz? Próbáltad már vagy csak gondolod? Az én bőröm a borotvát nem bírja a gyantától semmi baja.

A gyantát vagy az epilálást ajánlanám, fájdalmas de az adja a legszebb eredményt. Borotválni gyakran kell és elég szúrós tud lenni ha elfelejted vagy kihagyod pár napig.

Szőkítéstől nyilván kevésbé lesz feltűnő mint a sötét szőr, de az is látszik.

2016. dec. 14. 03:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Hajnyíróval lehet rövidebbre vágni,majd szőkíteni,de ez is rendszerességet igényel,így szerintem is jobb borotválni. (nekem is nagyon szőrös) L.
2016. dec. 14. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha rendszeresen borotválod. Nem erősödik tőle, csak úgy érzed, mert a tövénél a legerősebb a szőr, a teteje felé pedig gyengébb.
2016. dec. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!