Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 13 éves vagyok és már eléggé...

13 éves vagyok és már eléggé szőrös a lábam. Lassan el kellene kezdeni valamit csinálni vele. Melyik módszer a legfájdalommentesebb?

Figyelt kérdés
13-15 éveseknek kérdés: mire lehet a legkönnyebben rávenni az anyukát hpgy engedje meg? mert szerinte nem kell még..:(

2012. okt. 18. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:

12 évesen borotváltam le először a szőrömet. Nem kell ezt senkinek bejelenteni előre. Teljesen normális dolog. Bár télen sok értelme nincs igazából, úgysem látszik a hosszú gatyában. Kár vele kínlódni.

Amúgy csak veszel borotvát, zuhanyzásnál bekened a lábad tusfürdővel és leborotválod.

2012. okt. 18. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is titokban kezdtem el borotválni magam, anya nem engedte. A mai napig gátlásos vagyok ilyenkor.

Hát én felnőtt fejjel azt tudom mondani, hogy bár nagyon-nagyon fájdalmas, a gyanta tuti megoldás (esetleg epilátor). A borotvától nagyon megvastagodik a szőr, viszont ha kibírsz pár pillanatnyi fájdalmat mondjuk havonta, 2 év múlva már meg is gyengül, meg is ritkul és nem is fáj. Először mondjuk kezdhetsz még borotvával, de utána jó lenne áttérned. Anyudnak pedig mondd el, hogy tudod, hogy fiatal vagy, de szeretnél ilyen téren a szépségedre adni.

2012. okt. 18. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
borotva és ezt kell a leggyakrabban is.
2012. okt. 18. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyenlőre borotva.Utána jöhet az epilátor is.
2012. okt. 19. 06:16
 5/5 anonim ***** válasza:
én 12 évesen próbáltam ki először kipróbáltam a borotvát titokban.(muszálynak éreztem) utána anyutól kérdeztem mi a legjobb, azt mondta csakis epillátor. kipróbáltam először könnyeztem is... fél év után már nem is fáj. mára 13 lettem és örülök hogy hallgattam anyura:)
2012. okt. 22. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!