13 éves vagyok és már eléggé szőrös a lábam. Lassan el kellene kezdeni valamit csinálni vele. Melyik módszer a legfájdalommentesebb?
12 évesen borotváltam le először a szőrömet. Nem kell ezt senkinek bejelenteni előre. Teljesen normális dolog. Bár télen sok értelme nincs igazából, úgysem látszik a hosszú gatyában. Kár vele kínlódni.
Amúgy csak veszel borotvát, zuhanyzásnál bekened a lábad tusfürdővel és leborotválod.
Én is titokban kezdtem el borotválni magam, anya nem engedte. A mai napig gátlásos vagyok ilyenkor.
Hát én felnőtt fejjel azt tudom mondani, hogy bár nagyon-nagyon fájdalmas, a gyanta tuti megoldás (esetleg epilátor). A borotvától nagyon megvastagodik a szőr, viszont ha kibírsz pár pillanatnyi fájdalmat mondjuk havonta, 2 év múlva már meg is gyengül, meg is ritkul és nem is fáj. Először mondjuk kezdhetsz még borotvával, de utána jó lenne áttérned. Anyudnak pedig mondd el, hogy tudod, hogy fiatal vagy, de szeretnél ilyen téren a szépségedre adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!