Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek milyen módszer jött be...

Nektek milyen módszer jött be a hajtöredezés, szárazság ellen?

Figyelt kérdés

Már annyira elegem van belőle,h állandóan száraz a hajam és egyfolytában töredezett a vége...:(

Rengeteg fajta balzsamot,krémet kipróbáltam már,de semmi sem segít...

Legutóbb 5 hónapja lett levágva a hajam és azóta csak kb. 4-5 alkalommal vasaltam ki,de akkor is töredezik...

Nincs valamilyen jó módszer ez ellen?...

Már teljesen reménytelen a helyzet...

És levágatni sem akarom mindig,mert így sohasem lesz olyan hosszú,mint ahogy szeretném... Segítsetek,kérlek!

2012. okt. 2. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Az enyém is ilyen. Sok mindent nem tudok róla, mert eddig még rajtam se segített semmi. Most a ricinusolajat kezdtem el, de még nem látok változást. Pedig én sose vasalom, és nem is göndörítem.
2012. okt. 2. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem régen nagyon jó puha, egészséges hajam volt, de elkezdtem vasalni. :S

Tavasszal megálljt parancsoltam magamnak, mert a hajam borzalmas állapotban volt. Azóta tudatosan ápolom a hajam.

Nekem ezek segítenek:

- Nagyon ritkán vasalom a hajam, max. heti 1x a végét, vagy még azt se.

- Balea szőke hajra való balzsam (van barna hajúaknak is, meg sok másféle balea balzsam, szerintem azok is jók lehetnek). Valósággal csodát tesz a hajammal, nagyon jól ápolja. Minden hajmosás után használom (hetente 1-2x mosok hajat).

- Pakolást most gliss kur shea vajasat használok, egész jó, bár ár-érték arányban már nem annyira tetszik. A baleás balzsammal párhuzamosan használva a hajam sokkal puhább, selymesebb, erősebb, viszont önmagába számomra nem egy csoda. Sokkal jobban bevált a kallos placentás pakolás, az magában is megállja a helyét, legközelebb olyat veszek majd.

- Balea antislips hajvégápoló szérum, ettől sokkal puhább lesz a hajam vége, nem lesz sprőd stb.

- Hajvasalás helyett inkább próbálom beszárítani a hajam. Hajmosás után tincsenként szárítom meg nagy átmérőjű körkefével. Ha sok időm, akkor csak sima hideg levegővel szárítom a hajam, de ez nagyon sok idő. Ha nincs sok időm, akkor a közepesen meleg levegővel szárítom a hajam, de 15-20 centire tartom a hajszárítót a hajamtól (mondjuk így is fél óra, mire megszárad a hajam, de megéri).

- Tavasszal szedtem 2 hónapig hajvitamint (das gesunde plus, dm-s). Most ismét fogok venni egy dobozzal, az 2 havi adag. Nekem bevált, nem is drága, 1000Ft körül van.

- Rendszeresen, 3-4 havonta vágatok egy kicsit a hajamból (nem sokat, csak 1-2 centit és megritkítattom).

Tavasszal még nagyon száraz, sprőd, töredezett hajam volt, nagyon csúnya volt. Most már alig töredezik, nem száraz a hajam és a vége is csak nagyon kicsit sprőd. :)

17/L

2012. okt. 2. 18:28
 3/6 anonim válasza:
100%
sokféle módszert találtak már ki, kenegesd panthenollal a végét. egyébként nekem a fekete gliss kur nagyon bejött, 2hónapig csak azt a sampont balzsamot, és hajolajat használtam, és tökéletesen helyrehozta. egyébként a hajolajak közt érdemes nézelődnöd, csodákra képesek :) fodrászkellékes cuccokkal egyébként érdemesebb próbálkozni, mint drogériás szerekkel.
2012. okt. 2. 18:29
 4/6 anonim válasza:
76%
de ha már drogéria, akkor a DDA t ajánlom, ha pesti vagy, sokkal olcsobb minden, pl a gliss kur termekek 500ft korul mozognak :)
2012. okt. 2. 18:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)... Én most fekete Gliss Kur sampont és balzsamot kezdtem el használni és nagyon remélem,h ez már segíteni is fog valamit!... De a végén rendszerint úgyis a fodrásznál fogok kikötni...:(
2012. okt. 3. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Kallos hajápolókat próbáltad már? :)
2012. okt. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!