Mit lehet tenni a hajtöredezés ellen? És mi történik ha leszívják a hajam? (szőkítés miatt)
Szőkíteni szeretném a sötétbarna hajam .. de csak színezővel.. és ahoz le kell szívni:S akkor milyen színű lesz a hajam? és milyen színű lesz ha lekopik a festék?
Másik kérdésem, hogy nagyon el van töredezve a hajam.. ha vágok belőle már az is el van törve :S pedig vágtam vagy 5 centit :/ már kb fél éve nem vasalom.. sokat nőtt de ugyan úgy töredezik :(( Étrendemen kéne változtatni? Milyen ételt kéne ennem? Vagy hajpakolás?
Inkább életmódot kellene változtatni...
Ha elvan töredezve a hajad nehogy leszívasd, vagy búcsút mondhatsz az amúgy is károsodott hajadnak.
Tanács: Ne vasald, száríts. Ápold. Ne károsítsd addig amíg újra egészséges nem lesz. A vitaminok jók lehetnek.
Egyébként valószínűleg valami vöröses sárgás undorítóság lenne a szívatás után.
Huh okés.. amúgy is bizonytalan voltam benne, de így akkor tuti nem csinálom!!
És milyen ételek lennének a legjobbak?
pont most akartam rákérdezni erre a kapszulára .. tegnap nézegettem is a gyógyszertárban :) és ha pl fél évig használom és abbahagyom akkor is minden visszaáll az eredetire? Megint töredezni fog a hajam? És egy nap, hány kapszulát kell bevenni? A bőrödön és a körmödön tapasztaltál változást? Bocsi a sok kérdésért:$
Akkor a hajleszívást mellőzöm! Egyébként ahoz kellett volna, hogy hajszínezővel tegyek bele egy két vastagabb csíkot.. sötétbarna a hajam és gondolom szőkítés nélkül nem látszódna meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!