Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azokat a lányokat akik szépek,...

Azokat a lányokat akik szépek, csak mindig feketébe járnak, meg nem másznak rá a pasikra, azokat soha nem akarja egy fiú sem megismerni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 16:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Évekig jártam feketében, ma már jót nevetek az akkori fotókon, totál nem állt jól, mit gondoltam???? Inkább keresd meg a bőrödhöz, a hajadhoz, és a szemedhez illő árnyalatokat, sokkal dögösebb leszel! Persze lehet, hogy neked a fekete áll jól, de elég lehangoló egy temetésre felöltözött lánnyal moziba menni, ezt ne feledd. Viszont tök jó dolgokat lehet kihozni a feketéből, próbáld ki a királykék-fekete, a pink-fekete, vagy a citromsárga-fekete párosítást, nagyon ütős! (De csak akkor ha ez illik a szemedhez, hajadhoz, stb.)

Mit értessz azon,hogy rámászni a pasikra? Miért nem akarnak megismerni? Ennek nagyon nincs köze a ruhákhoz, de TE milyen emberrel szeretsz ismerkedni???? Szerintem aki ápolt, csinos, és jókedvű, és tud nevetni, és el lehet vele beszélgetni, és nyitott a barátkozásra, az fog barátot találni. Gondold végig, ha például egy feketében öltözött lány gubbaszt a sarokban, az tényleg nem egy vonzó célpont. Kezdj el velük beszélgetni, az még nem rámászás, és hidd el nekem, hogy ez a normális! Várni azért nem kell, hogy jajjistenem, velem senki sem akar foglalkozni, de te meg nem teszel semmit a dolog érdekében. Igenis mozdulj rá a barátkozásra!

2010. ápr. 30. 09:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez butaság:) ha a feketét szereti, hát hordja, minek kellene ráerőltetni más színeket? A sarokban gubbasztásról meg annyit, hogy ha én fűzőben és szoknyában gubbasztok a sarokba, vagy valami más csinosabb ruhában, többen is akarnak megismerni mint szeretném, és senkit nem érdekel h talpig feketébe vagyok... A lényeg, hogy van akinek pont az tetszik, ha valaki csupa feketét hord, ne amiatt változtass magadon, h xy-nak nem jössz be, eleve hülye, aki külső alapján elítél.
2010. ápr. 30. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is csak feketét hordtam, és két éve megismerkedtem egy fiúval-szintén fekete ruhás volt:) Máig együtt vagyunk és kicsit kiszínesedtünk együtt:) Amúgy sok fiú van, akinek ez tetszik;)
2010. máj. 1. 17:44
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

Képzeljétek el feketében.Nem kellene?

2010. máj. 1. 22:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Én sötét cuccokban járok. Fekete-szürke-barna és kisminkelem magam hozzá és egyáltalán nem rossz az összhatás:) Huuu mit irtam pedig nem nagy az önbizalmam:DD:D
2010. máj. 2. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!