A fiúk lányosodása szembetűnő? Miről lehet megismerni őket, hogy mégis fiúk?
Miről lehet megismerni őket???
Az attól függ, mennyire vagy kíváncsi. ;)
:D ez egy nagyon jó kérdés:D
én szerencsére már nem az a korosztály vagyok, amiben sok az elnőiesedett pasi. igazából nemtudok tippet adni, de muszáj volt ide írnom h ezegy nagyonjó kérdés, és maximálisan egyetértek a kéárdezővel:)
Én ha bizonytalan vagyok, akkor elsőre tuti, hogy a mellkasára ugrik a szemem, hogy van e melle. Onnan egyenes út a "csomag", hogy az van-e.
Ha ezek alapján nem tudom megállapítani a nemet, akkor tüzetesebben megvizsgálom a szemét és a száját. Ha ez se igazít el akkor figyelem a mozgását, a ruháit, az alkatát, az apróságokat.
De van amikor sehogy se lehet eldönteni. :D Láttam már ilyet... De amúgy szörnyű, hogy a fiúk is fölvesznek szoros simulós csúnacit, legyen bármilyen jó képű, én mindig rosszul leszek már a látványtól is... Szegény golyócskákra gondolok, nekem a helyükben biztos fájna.
Én is voltam így.xd
Igen jó alaposan meg kell nézni minden egyes testrészét...(nem szó szerint):"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!