Szerintem szexi is lehet nőknél a harisnya, nyitott cipő/szandál/papucs összeállítással. Ma már sok harisnya tipus közül lehet vàlasztani, amelyeknél nincs vagy nem szembetűnő a megerősítés a lábujjaknál. Mi a véleményetek erről?
Szerintem is iszonyatosan szexi, de a többség szerintem másképp gondolja. Nekem kicsit ferdébb a szexuális érdeklődésem, mint a többségnek, megőrülök a harisnyás lábakért, és ha a lábujjaknál szépen látszik, akkor még inkább :)
Nők véleménye meg nem érdekel ilyen témában, mert ők nem kompetensek, egészen más szempontjaik vannak.
Nekem van egy nagyon szép nyitott orrú platformom, viszont harisnya nélkül nem tudom felvenni, mert töri a lábam. Úgyhogy én szoktam harisnyával hordani, ha nem látszik az orrvarrás, szerintem nem gáz.
22L
Én csak akkor hordom harisnya nélkül a cipőimet, ha már túl meleg van hozzá! Imádom a harisnyákat, kényelmesek, csinosak. Harisnya nélkül nagyon nem szeretem mutogatni a lábam, kicsit "közönségesnek" érzem (ezzel nem másokat akarok megsérteni, vagy minősíteni, ez csak a saját érzéseimre vonatkozott).
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!