Azokat a lányokat akik szépek, csak mindig feketébe járnak, meg nem másznak rá a pasikra, azokat soha nem akarja egy fiú sem megismerni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 16:47
1/15 anonim válasza:
Nekem kifejezetten ez a típus jön be. =)
2/15 anonim válasza:
Én szintén ez voltam évekig (csinos de fekete ruha) de a kutyának sem kellettem. Mostanság már a színest is szeretem, és jobban meg is néznek!
3/15 anonim válasza:
Dehogynem!!! Kisebbik lányom kemény rocker, a nagyobbik goth, mégsem facér egyik sem! És nem másztak Ők se a pasikra, sőt! Csak hasonló izlésű, felfogású pasi kell. Türelem, jönni fog!!! Egyébként sem tartják sokra a pasik a rámenős csajokat, legfeljebb egy strigulányira, de inkább arra sem, ha kicsit normális a srác.
4/15 anonim válasza:
Szerintem biztos van olyan fiú, akiknek a hozzád hasonló csinos, fekete ruhás, nem igazán rámenős lányok jönnek be, csak rossz helyen keresgélsz. De ne idegeskedj ez miatt, egész biztos talász majd olyan fiút, akinek pont Te fogsz tetszeni!
6/15 anonim válasza:
Na, én is ezt kérdem! xD Tökre ilyen vagyok én is:D
7/15 anonim válasza:
én is sokat járok feketébe....bár nem értem hogy valami stílusirányzatra értitek?
mert én divatosan öltözködöm de szinte mindig feketében.És kellek a pasiknak de még hogy:D
vagyis a legtöbbnek csak kellenék:D
21L
8/15 anonim válasza:
Én goth vagyok és sosem volt ilyen problémám:) 21/L
9/15 anonim válasza:
sztem a fiúk nem azt nézik kin milyen színű ruha van .. :)az öösszhatást egyéniséget is meg minden egyéb mást..
10/15 anonim válasza:
azénvagyok, de nemvagyok se goth, se rokker, egyszerűen csak a fekete áll jól:D persze a nadrágom az nemgekete, leginkább farmer. tökeccerű lány vagyok h úgymondjam:D nemmászok rá pasikra, ők másznak rám. úgyhogy de, megakarnak ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!