Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan lehet megismerni a...

Honnan lehet megismerni a hamis parfümöt?

Figyelt kérdés

Bővebben: Hogyan lehet felismerni egy pafümöt ha hamisítvány viszont totál ugyanolyan kivülről belülről, sőt illatra is mint az eredeti.

És még ha az illat tartóssága is az.

Éppenséggel olyan gonban vagyok, hogy elkezdtem eredeti parfümöket árulni és ugye bontatlanul hozatom küldföldről ezért én nem is bonthatom ki. Viszont most visszakaptam rengeteg közül egyet, hogy hamis.

Az illat totál ugyanaz, a tartóssága is hihetetlen mert több mint 2 napja fújtam magamra és még mindig érezni. Annyi az egész hibája, hogy az üveg ragyás, nem lett eldolgozva. A külföldiek is állítják, hogy 100%-os eredeti. Vajon nekik van igazuk és véletlenül pont ez az egy volt selejt? :/

Valaki aki tényleg ért ilyenhez mit gondol erről?

2010. jún. 14. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:
ha az illata, a tartóssága, és a csomagolása olyan, mint az eredeti, akkor eredeti....gondolom rajta vannak a sorszámok a dobozon és az üvegen is...
2010. jún. 14. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Valahol olvastam, hogy az a parfüm nem eredeti amelyiknek belül a kifújó "csöve" (bocsi, nem tudom hogy mondják) egy picit is elgörbül, meghajlik az üvegben. Amelyik pontosan az aljáig ér az eredeti.

Remélem érthetően fogalmaztam :)

20/L

2010. jún. 14. 16:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen értettem, akkor szerintetek csak egy selejt gyármány lenne véletlenül? :/
2010. jún. 14. 20:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként körülnéztem parfümök terén és még a boltban is megvan hajolva a műanyag szívóka benne, úgyhogy sztem az nem stim :)
2010. jún. 15. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!