Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Legjobb sampon száraz, töredez...

Legjobb sampon száraz, töredezett hajra?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem ajánlani olyan samponokat ami jó a szőkítéstől megviselt hajra? Lehet akár drágább professzionális termék is. Nektek mi vált be?

2016. nov. 17. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Bár nem sampont ajánlok, de remélem nem baj:)

Nekem az argánolaj segített. Sokat volt festve a hajam (főként szőkítve, utána fekete, abból vissza világosbarnára) A fodrászom ajánlotta a yellow bloom argánolajat, több mint 1 éve megvan, a fele sem fogyott el és kb 3 hónap után már egyáltalán nem töredeztek a hajvégeim (heti 2-3x kenem este hajmosás után mikor még vizes, illetve reggel hajvasalás után)

Kifejezetten ezt a márkát ajánlom, mert az ilyen avonos meg szupermarketes termékekben csak névről van benne, valódi argánolajjal szerintem soha nem találkozott.

2016. nov. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!