Valami csodaszer töredezett és nagyon károsodott száraz hajra? (Az ollón kívül)
Figyelt kérdés
Persze tudom nincs olyan szer,amely teljesen hejre hozza a hajam minőségét.De van valami,ami nagy javulást hozott?2016. febr. 16. 18:54
2/5 anonim válasza:
A haj nem élő rész, nem forr össze, ami tönkrement az már újra nem lesz egészséges semmitől. Le kell vágni először, ápolni utána kell hogy még egyszer ne menjen tönkre.
3/5 Nincs Név nem lesz válasza:
Próbáld ki a következôt egy hónapig heti kétszer- fogsz egy tojást,beteszed a turmixgépbe,hozzáadsz két evôkanál ricinusolajat vagy olívaolajat .Összeturmixolod és felkeded a hajtôtôl a haj végéig. Ez az adag kb vállig érô hajra elég. Adhatsz hozzá egy kiskanál tiszta,cukrozatlan kakaóport is,príma kis. balzsam lesz belôle,de a kakaó illata kimosás után is megmarad. Kösd lófarokba a hajad,majd csavard be fóliával vagy húzz rá egy jó nagy szendvicses zacskót és egy kényelmes sapkát. Hagyd így a hajad legalább két órát. Ezt követôen alaposan öblítsd ki a hajadból a pakolást,mosd meg kétszer babasamponnal ( az nem szárít annyira) ,majd normál samponnal,de nagyon jó a Garnier Oil Repair 3 termékcsaládja,nálunk sárga a flakon és ez elég olcsó is. Ha jól kiöblítetted a sampont ,kend fel a hajbalzsamot és hagyd rajta pár percig,majd alaposan öblítsd ki. Tekerj törölközôt a fejedre,hogy felszívja a víz nagy részét,majd hagyd megszáradni a hajad. Ha lehet,ne használj hajszárítót,de ha mégis muszáj,akkor hideg levegôvel szárítsd vagy a legkisebb hôfokozaton,minél messzebbrôl ráfújva a hajra. Vizesen sose fésüld a hajad,tönkreteszi a mosástól felpuhult felsô rétegét a hajnak. Ha esetleg muszáj kifésülnöd,mert gubancosra szárad,használj vaddisznósörte fésût,nekem is az van,bár én vizesen sosem fésülöm. A Kallos vagy a Dm üzleteiben találsz ilyen hajkefét,a Kallosnál olcsóbb. Tudom,kicsit macerás,de hidd el megéri. Nem töredezik a hajad és nem hullik,ha ilyen pakolásokat használsz és olcsó is. Ha túl macerásnak tûnik ez,akkor keress Indola spray- t . Viszonylag drága,de nagyon jó, a barátnôm használja,neki bevált.Nehéz megtalálni,ha nem találod,rendeld netrôl. Idônként kend be a hajvégeidet méz és olívaolaj keverékével,tekerd törölközôbe vagy fóliába és hagyd úgy pár órát,meglesz a hatása.
4/5 anonim válasza:
Igen szerintem is valami hasonló lenne jó, mint az előző írja.
De én lusta vagyok, inkább majonézt -akár az üveg alján maradtat, amit ugysem ennél már meg, mert nem guszta, rákened a hajadra. Rajtahagyod, ameddig, addig.
Ha ecetes vízzel öblíted a hajad, magától kifésülődik.
5/5 anonim válasza:
ha levágatod, utána használj Sentireet. ápolja a fejbőrt és a hajhagymákat. gyorsabban nő a haj és egészséges, erős haja d nő. minimum 3-5 hónap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!