Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami csodaszer töredezett...

Valami csodaszer töredezett és nagyon károsodott száraz hajra? (Az ollón kívül)

Figyelt kérdés
Persze tudom nincs olyan szer,amely teljesen hejre hozza a hajam minőségét.De van valami,ami nagy javulást hozott?

2016. febr. 16. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. febr. 16. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
A haj nem élő rész, nem forr össze, ami tönkrement az már újra nem lesz egészséges semmitől. Le kell vágni először, ápolni utána kell hogy még egyszer ne menjen tönkre.
2016. febr. 17. 11:19
 3/5 Nincs Név nem lesz válasza:
Próbáld ki a következôt egy hónapig heti kétszer- fogsz egy tojást,beteszed a turmixgépbe,hozzáadsz két evôkanál ricinusolajat vagy olívaolajat .Összeturmixolod és felkeded a hajtôtôl a haj végéig. Ez az adag kb vállig érô hajra elég. Adhatsz hozzá egy kiskanál tiszta,cukrozatlan kakaóport is,príma kis. balzsam lesz belôle,de a kakaó illata kimosás után is megmarad. Kösd lófarokba a hajad,majd csavard be fóliával vagy húzz rá egy jó nagy szendvicses zacskót és egy kényelmes sapkát. Hagyd így a hajad legalább két órát. Ezt követôen alaposan öblítsd ki a hajadból a pakolást,mosd meg kétszer babasamponnal ( az nem szárít annyira) ,majd normál samponnal,de nagyon jó a Garnier Oil Repair 3 termékcsaládja,nálunk sárga a flakon és ez elég olcsó is. Ha jól kiöblítetted a sampont ,kend fel a hajbalzsamot és hagyd rajta pár percig,majd alaposan öblítsd ki. Tekerj törölközôt a fejedre,hogy felszívja a víz nagy részét,majd hagyd megszáradni a hajad. Ha lehet,ne használj hajszárítót,de ha mégis muszáj,akkor hideg levegôvel szárítsd vagy a legkisebb hôfokozaton,minél messzebbrôl ráfújva a hajra. Vizesen sose fésüld a hajad,tönkreteszi a mosástól felpuhult felsô rétegét a hajnak. Ha esetleg muszáj kifésülnöd,mert gubancosra szárad,használj vaddisznósörte fésût,nekem is az van,bár én vizesen sosem fésülöm. A Kallos vagy a Dm üzleteiben találsz ilyen hajkefét,a Kallosnál olcsóbb. Tudom,kicsit macerás,de hidd el megéri. Nem töredezik a hajad és nem hullik,ha ilyen pakolásokat használsz és olcsó is. Ha túl macerásnak tûnik ez,akkor keress Indola spray- t . Viszonylag drága,de nagyon jó, a barátnôm használja,neki bevált.Nehéz megtalálni,ha nem találod,rendeld netrôl. Idônként kend be a hajvégeidet méz és olívaolaj keverékével,tekerd törölközôbe vagy fóliába és hagyd úgy pár órát,meglesz a hatása.
2016. febr. 17. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen szerintem is valami hasonló lenne jó, mint az előző írja.

De én lusta vagyok, inkább majonézt -akár az üveg alján maradtat, amit ugysem ennél már meg, mert nem guszta, rákened a hajadra. Rajtahagyod, ameddig, addig.

Ha ecetes vízzel öblíted a hajad, magától kifésülődik.

2016. febr. 17. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
ha levágatod, utána használj Sentireet. ápolja a fejbőrt és a hajhagymákat. gyorsabban nő a haj és egészséges, erős haja d nő. minimum 3-5 hónap!
2016. febr. 28. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!