Száraz és töredezett hajra mit ajánlanátok?
Sajnos nagyon száraz a hajam, de muszáj 2 naponta mosnom mert zsírosodik hamar, főleg ebben a melegben. Mivel középgöndör ezért vasalom, de törik tőle.. Hajmosás után szoktam 1x kivasalni és a következő hajmosásig egyenes marad. 2 hónapja lett levágatva a vége, azóta nő de ugye törik is. Nem találok sehol egy sampont ami jó az ilyen hajra..
13/L
Szia sorstárs ;)
Nekem is ez volt a problemam de megoldódott. Nekem csak a természetes dolgok váltak be! Egy nagyon jó bio sampont használok ami méz és olivaolajat tartalmaz (ami köztudott hogy jó száraz hajra) valamint heti 1x használok házi készítésű pakolást (dús hosszú hajra: 2 tojassargaja + 5 evokanal méz + ha van 1 evőkanál olivaolaj). Ezt min. 1 óráig rajta hagytam, de a több, jobb!
Én is rendszeresen vasaltam de aztan levagattam a toredezett reszeket es megtanultam h kell hajszaritoval egyenesre szárítani. (mert eleinte csak ugy sikerult mintha en lennek a neveletlen hercegnobol Mia)
Ez sem a legjobb megoldas de sokkal jobban birja es fenyes, puha a hajam.
Ám nagyon fontos hogy 3 havonta vágassunk egy picit a végéből!
Remélem segített picit, ha bármi kérdésed van nyugodtan írj! :)
Ecetes olló leginkább.
A vasalás nagyon rosszat tesz, de ha már muszáj vasalnod, hővédő sprayt fújhatsz rá. Még annyi, hogy vizes en SOHA ne vasald, az nagyon tönkrevágja.
Én a Kallostól használok Placentát. Nagyon szép, selymes tőle, de persze csodákat nem tesz az sem. Helda D-s olajat is vehetsz ha gondolod, a hajvégekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!