Miért ilyen a hajam?
Figyelt kérdés
2 havonta mindig járok vágatni ,hetente kétszer mosom ebből hétvégente egy mézes/olívaolajos/tojásos pakolást teszek rá.A sampont flakononként szoktam váltogatni (balzsamával együtt) mert egyik sem válik be sosem.De egy flakon 2-3 hónapig elég szokott lenni.
Az a legfőbb probléma ,hogy az egyik oldalon viszonylag szépen alakul de a másokikon állandóan eltörik és hiába vágatom egyenesre mindig rövidebb lesz az említett törött oldalon.Aludni mindkét oldalamon szoktam így tényleg tanácstalan vagyok.Ja meg vizet is eleget iszok.
2016. máj. 22. 19:09
1/1 anonim válasza:
Ez fura ! A fodraszod nem tud tanácsokat adni vagy hogy mi baja lehet ?
Volt egy baratnom neki is ilyen volt de ő megkérdezte a fodrászat Es rendbe jott ! Sajnos azt nem tudom hogy mit csinált vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!